Doğanspor prestij maçında Kartalspor'a farklı mağlup oldu

Tekirdağ 2. Amatör Liginde mücadele eden Çerkezköy Doğanspor, bir üst lige çıkmayı garantilemesinin ardından yedek ağırlıklı çıktığı karşılaşmada Kapaklı Kartalspor ile karşı k

19.05.2015 19:00:00 0
Doğanspor prestij maçında Kartalspor

Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda karşı karşıya geldi karşılaşmada Kapaklı Kartalspor’a üç golle mağlup oldu.

DOĞAN SPOR YEDEKLERLE ÇIKTI

Tekirdağ Amatör 2. Liginde mücadele eden Çerkezköy Doğan Spor, 17 Mayıs Pazar günü Veliköy Stadında ağırladığı rakibi Kapaklı Kartalspor’a 3-0 mağlup oldu. Saat 14.00’da başlayan mücadeleye bir üst lige çıkmayı garantileyen Çerkezköy Doğanspor, yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktı. Ev sahibi Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya Ogün Solak, Kenan Asilkan, Kenan Özkan, Sercan Sönmez, Adem İnci, Özgür Küçük, Yasin Karayel, Gökhan Balıkçı, Ozan Türkoğlu, Mehmet Önder, Uğur Akbulut kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Kapaklı Kartalspor ise Okan Par, Yunus Gümüş, Alpay Çiftçi, Berkay Bedik, Erhan Uz, Abdullah Yavuz, Arda Tolunay Yağantekin, Tolga Yayla, Uğur Yağantekin, Uğur Işıklı, Ramazan Özdemir kadrosu ile çıktı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Ev sahibi Çerkezköy Doğan Spor maça hızlı başlayan taraftı. İlk dakikalardan itibaren maçı kendi sahasında kabullenen Kapaklı Kartal Spor, kontra ataklarla rakibine gol atmanın yollarını aradı. Sıcak havanın da etkisiyle iki takımda maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyemedi. Hakem maçın 25.dakikada su molası verdi. Maçın ilk yarısı son derece zevksiz mücadeleye sahne olurken gol sesi çıkmadı.

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci devre rakibi karşısında maça daha fazla atak geliştiren Kapaklı Kartalspor temsilcimizin kendi kalesine kaydettiği golle öne geçti. Karşılaşmada mağlup duruma düşen temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Konuk ekip Kapaklı Kartalspor Doğanspor’un üstüne geldiği dakikada ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Arda şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

FARKLI MAĞLUP OLDU

Rakibi karşısında oyun disiplininden kopan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda farkı indirmek için geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlanan Çerkezköy Doğanspor karşısında özellikle kanatlardan iyi gelen Kartalspor 88’inci dakikada Uğur ile bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda da gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Kartalspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

BURUK KUTLANDI

Ligin bitimine iki hafta kala bir üst lige çıkmayı garantileyen Çerkezköy Doğan Spor, lig ikincilik kupasını buruk bir sevinçle aldı. Her hangi bir kupa töreni yapılmazken Çerkezköy Doğanspor’lu oyuncular maç sonu soyunma odasında kupayla birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler. Tekirdağ Amatör 2. Ligi 2014-2015 Sezonu, 24 Mayıs Pazar günü oynanacak son maçların ardından tamamlanacak.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10