Köprülü: Her kesimi koruyacağız

Çerkezköy'de esnafı ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili ve Tekirdağ 3. Sıra adayı Av.Emre Köprülü "Biz her kesimi koruyacağız" dedi.

Çerkezköy 19.05.2015 19:16:00 0
Köprülü: Her kesimi koruyacağız

YETER Kİ CHP’Yİ İKTİDAR YAPIN

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Tansu Altınel ve partililer ile birlikte Atatürk Caddesi, Fatih Caddesi ve Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret eden Milletvekili Emre Köprülü, vatandaşlarla sohbet etti. Projelerinin sorulması üzerine konuşan Köprülü “Biz her zaman doğruları söylüyoruz. Biz uçuk projeler ortaya koyarak vatandaşımızı kandırmıyoruz. Biz ne vaat ettiysek CHP iktidarında hepsi bir bir gerçekleşecek. Bundan emin olun. Yeter ki CHP’yi iktidar yapın” dedi.

HESABINI ÇOK İYİ YAPTIK

CHP’nin iktidarında sıkıntıların sona ereceğini vaat eden Köprülü “Her kesim rahat bir nefes alacak. Biz halkımızın ne şartlarda ve nasıl geçindiğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle emeklimize her iki dini bayramda da birer maaş ikramiye vereceğimizi taahhüt ediyoruz” dedi. Asgari ücreti 1500 TL yapacaklarını söyleyen Köprülü “Asgari ücretten vergi alınmayacak. İktidar partisi veremezler diyor. Bal gibi vereceğiz. Çünkü kaynak var. Biz bunun hesabını kitabını çok iyi yaptık” dedi.

MUTLU İNSANLAR ÜLKESİ OLACAK

Kimseyi mağdur etmeyeceklerini ifade eden Köprülü “Eğer emeklide yoksa küçük esnaf da iş yapamaz. Biz her kesimi koruyacağız” dedi. İyi günlere sayılı günler kaldığını ifade eden Köprülü, 7 Haziran’dan sonra Türkiye’nin CHP iktidarıyla gülen yüzler, mutlu insanlar ülkesi olacağını ifade etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10