Yerel seçimlerdeki gibi yapmayın!

Çerkezköy'de partilileriyle bir araya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Yerel seçimlerdeki gibi yapmayınız. Tekirdağ'da yerel seçimlerde 12-0 çektik. AK Parti'ye ?

Çerkezköy 26.05.2015 19:17:00 0
Yerel seçimlerdeki gibi yapmayın!

 

Ak Parti Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik katıldı.

İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dün saat 14.00’de Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen yemekli programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaettin Akbulut, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün, AK Parti Çerkezköy ve Kapaklı Kadın Kolları üyeleri, ilçe teşkilatı üyeleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile partililer katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda ilk olarak konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe programa katılanlara teşekkür etti. Çok önemli seçimlere kısa bir zaman kaldığını kaydeden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ise, “Kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde seçimleri tamamlayacağız” dedi.

“BAŞARI TER KOKAR”

Seçimlerin vatandaşların demokrasi bayramı olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik “Vatandaşlarımız dokuz seçimde de tercihini AK Parti’den yana kullanmıştır. Kısacası AK Parti’nin tezlerine destek vermiştir. 13 yıldır tek başına iktidar olmamızı sağlayan halkımıza camiamız adına şükranlarımızı sunuyorum. Biz 2002 yılında iktidara geldiğimizde tesadüf, 2004 yılında seçimi kazandığımızda şansları var, 2007 yılında ise konjonktürel dediler. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarı ter kokar. Siz halkın yüreğine dokunmazsanız, hizmeti vatandaşın ayağına götürmezseniz, yarasına merhem olmazsanız halk size neden oy versin. Vatandaş bize vekaletname veriyor” dedi.

“SİYASETÇİLERİN KARNESİNİ HALK DOLDURUR”

Devletin değil milletin temsilcisi olarak yola çıktıklarını kaydeden Çelik “Sizin bize olan güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Demokrasi hesap verme rejimidir. Bir öğrenci dersine çalışırsa, ödevlerini yaparsa, öğrenciye öğretmeni yüksek not verir. Siyasetçilerin karnesini seçimlerde halk dolduruyor. Seçimden seçime bin 460 gün vardır. Bize teveccüh gösteren iktidar veren halkımızın emrindeyiz. Bu memleket konuşması Musa gibi, icraatı firavun gibi olan siyasetçilerden çok çekmiştir. Siyasetçinin özleri ve sözleri aynı şeyleri söyleyecek” diye konuştu.

“ARAÇ SAYISI 19 MİLYON OLDU”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücreti bin 500 TL yapacağını vaat ettiğini kaydeden Çelik “ Devletten asgari ücret alan bir Allah’ın kulu yoktur. Devlet asgari ücret vermiyor, asgari ücreti özel sektörler veriyor. Her yağlı ballı söze kanmasın. AK Parti göreve geldiğinde asgari ücret 184 TL’ydi. Bu da 70 dolar ediyordu. Şimdi ise asgari ücret 950 TL ve bu da 370 dolar ediyor. Ortalama memur maaşı ise 13 yılda 585 TL’den 2 bin 500 TL’lere yükseldi. Ak Parti iktidara geldiği zaman karayolunda 8 milyon araç vardı. 79 yıldaki bu rakamı 13 yılda 19 milyona çıkardık. Bu 79 yıllık dönemdeki araçların yüzde 70’ini ise AK Parti Hükümeti yenilemiştir. Para yoksa bunlar nasıl alınıyor. Van’a günde 38 uçak gidiyor” açıklamasında bulundu.

“BİR HALT YOKTUR”

CHP’nin üçüncü köprüye, Marmaray projesine, üçüncü havaalanına her zaman karşı çıktığını kaydeden Çelik “CHP bu zamana kadar ne yaptıysak karşı çıkmıştır. Yeter ki AK Parti başka bir şey yapmasın ki vatandaş da bu partiden memnun olmasın zihniyeti vardır. Kemal Kılıçdaroğlu özgeçmişlerinin pırıl pırıl olduğunu söylüyor. Siz 1950’den beri iktidara gelemediyseniz, özgeçmişinizde de bir halt yoktur” diye konuştu.

“BUNU BİZ KALDIRDIK”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin şehit kanı üzerinden HDP’nin ise Kürt çocukları kanı üzerinden siyaset yaptığını ileri süren Çelik, “Türkiye’nin birleştirici çimentosu AK Parti’dir. HDP Kürtlere kan, kin, gözyaşından başka bir şey getirmemiştir. MHP de şehitlerin kanı üzerinden siyaset yapıyor.Bunlara prim vermeyin. İktidara gelmeden önce ülkemizde gayri müslimler, aleviler, dindar insanlar üzerindeki olumsuzlukları kaldırdık, kaldırmaya da devam ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde olağanüstü hal vardı, bunu da kaldırdık. Bugünlerde ‘HDP Barajı aşamazsa çözüm süreci sekteye uğrayacak’ şeklinde ifadeler kullanılıyor. Çözüm süreci HDP’ye ait değildir. HDP ister barajı aşsın, ister aşmasın bizler bu ülkede kardeş kanının akmaması için elimizden gelen mücadeleyi sürdüreceğiz. Bireysel farklılıklarımız bizlerin renkliliğidir, kardeşliğimizin önündeki bir engel değildir.” dedi.

“AK PARTİ TÖKEZLERSE EKONİMİ DE TÖKEZLER”

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde partisine oy isteyen Çelik “AK Parti’deki 3 dönem kuralı nedeniyle hem şahsım hem de Tekirdağ Milletvekilimiz T.Ziyaeddin Akbulut aday olmayacağız. Aday olmamamıza rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz ülkemizin daha da gelişmesi için gayret gösteriyoruz. Eğer maceraya prim verilirse geleceğimize çocuklarımıza yazık edeceğiz. 2002 yılında her kazandığımız 100 TL’nin 74’ü borca giderken şimdi ise her 100 TL’nin 36 TL’si borca gidiyor. 2002 yılında toplanan 100 TL verginin 82 TL’si faize giderken şimdi ise toplanan her 100 TL’nin 15’i faize gidiyor. Tekirdağ’a AK Parti iktidarı döneminde 10 katrilyonluk yatırım yaptık. Hani ülke gelişmemişti? Hepimiz değişik yerlerden gelerek kader birliği yaptık. Yerel seçimlerdeki gibi yapmayınız. Tekirdağ’da yerel seçimlerde 12-0 çektik. AK Parti’ye çelme takmayın, AK Parti tökezlerse ekonomi tökezler, ülkede istikrar bozulur. Bunun etkilerini bir ekonomi kenti olan Tekirdağ ile ilçelerinde çok yakından yaşarız” diye konuştu.

ÇİÇEKLERİ KADINLARA VERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Hüseyin Çelik konuşmasının sonunda ise AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Adayları Dt. Ayşe Doğan ile Ahmet Üzgün’e destek isterken, kendisine verilen çiçekleri ise Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay’a takdim etti. Lemar’daki programında ayrılan Çelik partililer ile birlikte Hema Endüstri fabrikasına geçti.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10