Optimed Basın Bayramı'nı iftarda kutladı

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi, Çorlu Divan Otel'de gazetecilere yönelik geleneksel iftar yemeği düzenledi.

Çerkezköy 12.07.2015 15:57:00 0
 Optimed Basın Bayramı

Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, iftar yemeğinde ‘24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı’nı hatırlatarak, medya mensuplarına verdikleri geleneksel iftar yemeğine katılımın yoğun olmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.

 

 

GAZETECİLERLE İFTARDA BULUŞTULAR

 

 

 

Optimed Hastanesi  ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi her yıl 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışı’nın yıl dönümü nedeniyle bölgede görev yapan basın mensuplarına yönelik düzenlediği etkinliği bu yılda iftar ile gerçekleştirdi. Çorlu Divan Otel bahçesinde düzenlenen iftar programına katılan basın mensuplarını Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer, Optimed Çorlu Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Demir, Optimed Hastanesi Başhemşiresi Sevda Sümbül karşıladı.

 

4’NCÜ İFTAR YEMEĞİ

 

Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, iftarın ardından yaptığı konuşmada Çerkezköy ve Çorlu’da  görev yapan basın mensuplarıyla 4’üncü kez iftar yemeğinde birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Genel Müdür Op.Dr. Ayhan Arslan, “Bu yılda siz değerli basın mensuplarıyla birlikte olmaktan Optimed ailesi olarak mutluluk duyuyoruz. Bu yılda 24 temmuz gazeteciler ve basın bayramı nedeniyle geleneksel basın iftarımızda sizlerleyiz. Hemen bayramın akabinde kutlayacak olduğumuz Basın Bayramını bu iftar programında sizlerle bir aradayken kutlamak istedik. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle birlik ve beraberlik ve kaynaşma ayı olan Ramazan ayında sizlerle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Basında sansürün kaldırışının 107. yıl dönümünde tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum.”diye konuştu.

 

 

OPTİMED YATIRIMLARINA DEVAM EDECEK

 

Optimed Genel Müdürü Arslan, hastane olarak yatırımlara devam edeceklerini belirtirken, “Çok değerli basın mensubu arkadaşlarım, ramazan bayramı akabinde bünyemize kattığımız 200 yataklı helikopter pistli yeni binamızı halkın kullanımına açmış olacağız. Optimed’in bölgemizde yatırımlara devam edeceğini bilmenizi isterim.”dedi.

 

İftar programında, Genel  Genel Müdürü Arslan ve Başhekim Sözer, Çorlu TIP Merkezi Başhekimi Demir, Başhemşire Sümbül ve Halkla İlişkiler birim sorumluları başta olmak üzere Optimed doktorları ile çalışanlar basın mensuplarının masalarına dağılarak, yakından ilgilendi.

 

Çerkezköy Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10