Ece'nin iftarına yoğun katılım

AKKİM Fabrika Müdürü ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece tarafından her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeği bu yıl da Polisevi'nde gerçe

Çerkezköy 12.07.2015 15:58:00 0
Ece

İftar yemeğine protokol üyelerinin yanı sıra, Çerkezköy esnafının katılımı da yoğun oldu.

 

ÇOKS SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 

AKKİM Fabrika Müdürü ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini Çerkezköy Polisevi’nde verdi. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda görevli Piyade Binbaşı Şener Çelik, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, AK Parti Eski İlçe Başkanı Sait Yazı ve Reşat Bahar, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Ekrem Çiçek, Hema Genel Müdürü Tunç Doğan, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Başkanı Hakan Asbaş, muhtarların yanı sıra çok sayıda esnaf ve sanatkar katılırken, Süleyman Ece davetlileri kapıda karşıladı.

 

KAPIYA KADAR UĞURLADI

 

İftarın ardından kısa bir konuşma yapan AKKİM Fabrika Müdürü ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, iftara katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Ece “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde bir önceki yıllarda aramızda olup da, hayatını kaybedip aramızda olamayan ağabeylerimizi ve kardeşlerimiz var. Hepsinin mekanı cennet olsun. Bugün gerçekleştirdiğimiz iftar programına katılım sağladığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdiden de yaklaşan ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” diye konuştu. 

 

Misafirlerini kapıda karşılayan Ece, iftarın ardından misafirlerini yine kapıya kadar uğurladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10