Kurban'da deri fiyatları belirlendi

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, geçtiğimiz hafta Tekirdağ'da gerçekleştirilen ve açık artırma usulü ihale ile yapılan Kurban Bayramı deri fiyatlarının belirlend

Çerkezköy 9.08.2015 16:51:00 0
Kurban

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül kurban derileri hakkında basın açıklamasında bulundu. Zümbül, “Her sene olduğu gibi bu yılda Çerkezköy Belediyesi ile Kapaklı Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla, THK tanıtıcı afişleri ve THK kolluk görevlileri işbaşında olarak ilçe merkezilerinde vatandaşlardan kurban derileri makbuz karşılığında toplayacak. Ayrıca Cumhuriyet meydanında kurulacak stant ile çalışmalarımızı buradan yürüteceğiz. Kurban derilerini THK’ya teslim etmek isteyen vatandaşlarımız isterse 726 62 93 numaralı telefondan isterlerse 0532 357 67 77numaralı telefonlardan bizlere ulaşırlar” dedi.

 

SIĞIR’IN KİLOSU 4 TL

 

Tekirdağ’da yapılan ihale sonucunda fiyatların belirlendiğini kaydeden Zümbül, “Sığır derisinin kilosu 4 TL, koyun ve Keçi derileri adet olarak 5.10 TL’den alınacak. Fiyatlar açık ihale usulü neticesinde tespit edildi. Yapılan açık artırma usulü ihaleye müfettişler ve THK Şube Başkanları katıldı. Halkın yapacağı bağışların her birinin belirtilmiş olduğu kriterler doğrultusunda kurban derilerinin makbuzlarını teslim ettikleri derinin cinsine göre talep etmelerini istiyoruz. Ayrıca bu konuda halkımızın kurban derilerini ulaştırmakta gösterecekleri fedakarlık bizleri mutlu edecektir” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10