Ak Parti 3 ilçede Danışma Meclisi'ni topladı

AK Parti Tekirdağ il ve ilçe teşkilatlarında önümüzdeki hafta sonu seçim varmış gibi yoğun bir çalışma temposu olduğu bildirildi. Bir taraftan İl Başkanı Ahmet Akçay, diğer taraftan henüz Ã?

Tekirdağ 12.08.2015 17:54:00 0
Ak Parti 3 ilçede Danışma Meclisi

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Tabiri caizse AK Partililer her gün sokaktalar; ya esnaf ziyareti yapıyorlar, ya meslek kuruluşlarına ve odalara gidiyorlar ya da teşkilat toplantısı yapıyorlar.”denildi.

ÜÇ İLÇEDE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti Salı günü üç ilçede birden danışma meclisi toplantısı yaptı. Çorlu, Malkara, Hayrabolu ilçelerinde yapılan Danışma Meclisi toplantılarında bir araya gelen teşkilat mensupları son gelişmeleri müzakere ettiği bildirildi.

ÇÖZÜM SÜRECİ KONUŞULDU

Milletvekili Mustafa Yel Çorlu Danışma Meclisine katılırken İl Başkanı Ahmet Akçay ile Milletvekili Ayşe Doğan Malkara ve Hayrabolu Danışma Meclislerine katıldı. İl Başkanı Akçay ve milletvekilleri, toplantılarda konuşmalar yaparak terör olaylarına değindiği kaydedildi. Akçay ve milletvekilleri Çözüm Sürecine dair teşkilat mensuplarından gelen soruları cevaplandır. Teröre karşı hükümetin yürüttüğü mücadelenin öneminin altının çizildiği konuşmalarda sorunun tarihi gelişimi de anlatıldı.

AK Parti teşkilatları hem seçim yapılacakmış gibi hem de koalisyon hükümeti kurulacakmış gibi her iki duruma da çalışmalarını yürüttüğü kaydedildi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10