Tuğgeneral Ozan'dan veda ziyareti

Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan Ağrı Doğubeyazıt' a atanan Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay' a veda ziyaretinde bulundu. Kaymakamlık makamında ge

Çerkezköy 12.08.2015 18:03:00 0
Tuğgeneral Ozan

Ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, başarılı hizmetleri nedeniyle Tuğgeneral Mehmet Ozan’a teşekkür ederek plaket takdim etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi. Tuğgeneral Ozan, Çerkezköy Kaymakamlığı Şeref Defteri’ne imza attı. Ozan Şeref Defteri’ne “Sayın Çerkezköy Kaymakamı Kubilay Metin’e veda ziyareti için geldim. Çerkezköy’de görev yaptığım 2 yıl boyunca Sayın Kaymakamımızla huzur ve uyumlu bir şekilde çalışma imkanı buldum. Kendisinin Çerkezköy’e yapmış olduğu katkı ve hizmetleri gururla izledim. Ayrıca Tugayımıza da yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki yıllarda da görevinizde başarılar diler, ailenizle birlikte sağlıklı ve huzur dolu günler geçirmenizi dilerim.”ifadelerine yer verdi.

Eski ve yeni komutanlar ile beraber bir süre sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay, ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini iletti ve ziyaret sona erdi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10