Doğanspor'da Utku Onur Tülüş dönemi

Tekirdağ 1.Amatör Küme temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor yeni sezon öncesi teknik direktör Utku Onur Tülüş ile anlaştı.

18.08.2015 18:22:00 0
Doğanspor

TEKNİK DİREKÖR TÜLÜŞ İLK İDMANA ÇIKTI

İlçemizin köklü amatör kulüplerinden Çerkezköy Doğan Spor’da teknik direktör bilmecesi çözüldü. Geçtiğimiz haftalarda Suat Akdereli ile görüşen ancak anlaşmayan Çerkezköy Doğanspor’da teknik direktörlüğe genç teknik adam Utku Onur Tülüş getirildi. Daha önce Kırklareli’de amatör kulüplerde görev alan önceki gün saat19.00’da gerçekleşen idman ile futbolcularla bir araya geldi. Takımla birlikte çıktığı ilk antrenmanda futbolcularla tanışan genç teknik adam, “Zaman içersinde bir birimizi daha yakından tanımış olacağız. Hepimize şimdiden yeni sezon hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GENÇ YILDIZLAR YER ALDI

Önceki gün gerçekleşen antrenman düz koşu ile başlarken, antrenmanın devamı açma germe hareketleri, beşe iki top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Bir buçuk saat süren antrenmanda takımın önemli isimlerinden Onur Sezer bileğindeki ödem ve Adem İnci ise bel ağrıları sebebiyle yer almazken genç yaştaki oyuncuların deneme sürecinde antrenmanda yer alması yönetimin yüzünü güldürdü.  Geçen yıl kadroda bulunan Gürol Şenol, İdris Kırım, Sercan Sönmez, Kenan Asilkan, Seçkin Şahin, Berk Yıldırır gibi emektar isimlerin gerçekleşen yüksek tempodaki idmanda formunu koruyan bir görüntü çizmesi teknik heyet ve yönetimi sevindirdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10