Kapaklı Sitespor antrenmanlara başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Cumartesi günü itibariyle yeni sezona merhaba dediklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Teknik Direktörü Soner Çeli

18.08.2015 18:23:00 0
Kapaklı Sitespor antrenmanlara başladı

Süper Amatör Ligde geçen sezonu istediği yerde tamamlayamayan Kapaklı Sitespor bu sezon gençlere güveniyor.

“YENİ SEZONUN HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK”

Kırmızı Beyazlı kulüp yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk çalışmasını kendi tesislerinde yaptı. Teknik Direktör Soner Çelik’in hazır bulunduğu antrenmanda futbolcular kaynaşırken, antrenmanın kalan kısmı kondisyona dayalı çalışma ile devam etti.Yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olduğunu kaydeden Teknik Direktör Soner Çelik “ 2015-2016 sezonunun ilk antrenmanına başlamış bulunmaktayız. Yeni sezon bizler, futbolcular ve tüm takımlar için hayırlı olmasını diliyoruz. Hiçbir takım hedefsiz değildir, bizimde hedefimiz bu sene üst sıralar olacak. Takımı en üst sıralara taşımak için bütün çabamız ve gayretimizle çalışacağız” diye konuştu.

“KADROMUZU A’DAN Z’YE YENİLEDİK”

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Çelik “ 1-2 hafta kendi sahamızda kros çalışmalarımız olacak. Geçtiğimiz yıl kadromuzda bulunan Mert Arslanalp ve Volkan Demir haricinde bütün futbolcularımız ile yollarımızı ayırdık. Kadromuzu A’dan Z’ye değiştirdik. Yeni sezon öncesi 1911 Çerkezköyspor’dan kaleci Emre Bozacı, savunma oyuncusu Ziya Bozbay, Edirne’den Uğur Hasko ile anlaştık. Şimdi ise aramızda alt yapıdan bulunan oyuncularımız bulunuyor. Ayrıca denenmeye gelen oyuncularda antrenmanlarımıza gelip kadroda yer bulmak için şans arıyorlar” dedi.

“5 TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR”

Sezon öncesi 5 futbolcu transfer edeceklerini kaydeden Çelik “ Orta saha, santrafor, stopere ihtiyacımız var. Ayrıca oyuncularımızı denemek için hazırlık maçları yapıyoruz. Perşembe günü ise Fevzipaşaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geleceğiz. Alt yapı oyuncularımız bu yıl kadromuzda bulunacak. Onlara daha fazla şans vereceğiz. Çünkü alt yapıda yakaladığımız başarılar bu denli ortadadır. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Başarılı olmak için her şeyi yapacağız” açıklamasında bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10