Hazırlık maçında gol düellosu

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor hazırlık karşılaşmasında Tekirdağ 1.Amatör Küme takımlarından Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya geldi.

19.08.2015 17:22:00 0
Hazırlık maçında gol düellosu

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

Kapaklı Şehir Stadyumunda önceki akşam oynanan karşılaşmaya Sitespor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakibi karşısında maça iyi başlayan Sitespor Mert’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Her iki takımında atak oynadığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde penaltı kazanan Büyükyoncalıspor İlker’in ayağından bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte Sitespor kalan dakikalarda tekrar öne geçmek için ataklarını sıklaştırdı. 37’inci dakikada gelişen Sitespor atağında topla buluşan Ceyhun düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi.  Karşılaşmada mağlup duruma düşen Büyükyoncalıspor bu gole cevap vermekte gecikmedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 2-2’lik eşitlik ile tamamlandı.

SİTESPOR GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan Sitespor Mert’in ayağından bulduğu golle skoru 3-2’ye getirdi. Müthiş mücadelenin yaşandığı karşılaşmada her iki takımda kanatları iyi kullandı. Teknik Direktörler hazırlık karşılaşması olması nedeniyle bir çok oyuncusunu deneme fırsatı buldu. 64’üncü dakikada Büyükyoncalıspor bulduğu golle tekrar skoru eşitledi. Herkesin maçın böyle biteceğini sanarken sahneye çıkan Göksel kaydettiği golle tekrar Sitespor’u 4-3 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Sitespor’un 4-3’lük üstünlüğü ile sonuçlandı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10