Tolga Aşçı Kapaklıspor'da

Yeni sezon transfer çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Kapaklıspor geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor'da top koşturan Tolga Aşçı ile anlaşma sağladı.

19.08.2015 17:34:00 0
Tolga Aşçı Kapaklıspor

“MUTLUYUM”

Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor’da forma giyen başarılı sağ bek ve sağ açık oyuncusu Tolga Aşçı yeni sezon öncesi Kapaklıspor ile anlaştı. Kapaklıspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu kaydeden Tolga Aşçı “ Bu yıl iddialı bir ekip kuran Kapaklıspor’un başarısı için ter dökeceğim. Yeniden yetiştiğim takımda olmak tabi farklı ve özel duygu. Transferde emeği olan takım hocama ve Kulüp Başkanımız Adem Yavaş’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KALİTELİ BİR EKİP KURDUK”

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş “ Yeni sezonda hedeflerimizi büyüttük. Bu sezon ilk üçü hedefliyoruz. Amacımız, taraftarlarımıza izlemekten zevk alacakları ve gurur duyacakları karakterli bir takım oluşturmaktır. Bunu başardığımıza inanıyor, halkımızın desteğini bekliyoruz. Tribünlere güzel futbol izletip, önemli başarılar yaşatacağımızın sözünü veriyoruz. Çalışmalarımız sonucu altyapılarımız üst kategorilere futbolcu çıkarır hale geldi. Kapaklıspor olarak bölgemizdeki amatör takımların altyapılarına Kapaklı altyapısından oyuncular gönderiyoruz. Bu hafta da eski oyuncumuz Tolga Aşçı’yı aramıza kattık. Kapaklıspor’u başarıya taşıyacak bir kadro kurduk. İnşallah bu yıl başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

ALTI BAL MAÇINA ÇIKTI

12 Şubat 1992 tarihinde Uzunköprü’de dünyaya gelen Tolga Aşçı 2007 yılında Kapaklıspor’da futbola başladı. İki yıl bu takımda top koşturan oyuncu 2010 yılında Çerkezköyspor’a transfer oldu. Çerkezköy’de başarılı geçen iki yılın ardından Aşçı Sitespor ile anlaştı. Sağ bekte oynadığı futbol ile büyük beğeni toplayan oyuncu 2012 yılında 1911 Çerkezköyspor’a transfer oldu. Oyuncu bu takımda ise üç sezon top koşturdu. Tolga Aşçı Bölgesel Amatör Ligde altı karşılaşmaya çıkarken, gol kaydedemedi.

 Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10