1911 Çerkezköyspor Bolu Kampı'nı tamamladı

On gündür Bolu'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp yapan 1911 Çerkezköyspor, kamp süresini yaptığı yoğun antrenman programı ile tamamladı.

Çerkezköy 15.09.2015 17:02:00 0
1911 Çerkezköyspor Bolu Kampı

Kamp çalışmaları sırasında 3 tane de hazırlık maçı yapan Çerkezköyspor  bu maçlardan bir yenilgi bir beraberlik ve bir galibiyet aldı. Bolu Termal Otel’de konaklayan 1911 Çerkezköyspor kamp çalışmaları sırasında Kartalkaya başta olmak üzere bir çok yerde çalışmalarını sürdürdü.

KAMP ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

1911 Çerkezköyspor futbolcuları Bolu kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade ettiler. Futbolcular, “Çerkezköy’de başladığımız yeni sezon çalışmalarının 10 günlük kısmını da Bolu’da kamp yaparak geçirdik. Amacımız bu yıl hedefimize ulaşmak. Bu nedenle tüm futbolcu arkadaşlarımız görevinin bilincinde. Bizlere güvenen yönetim kurulumuza ve taraftarlarımızın yüzünü inşallah bir aksilik olmaz ise yüzünü güldüreceğiz. Tek isteğimiz tüm maçlarımızda taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasın her maçımızda bizlerin yanında olsunlar ve destek versinler.”dediler.

İYİ BİR KAMP DÖNEMİ YAŞADIK

1911 Çerkezköyspor Antrenörü Sefer Ekizoğlu’da, “Bolu kamp çalışmalarımız çok verimli geçti. İnşallah buradaki çalışmalarımızın semeresini ligde alacağız. Tüm futbolcu kardeşlerim çalışmaları özverili şekilde yerine getirdi. Burada yaptığımız üç hazırlık maçında bazı aksayan yanlarımızı da gördük ve  önümüzdeki  günlerde yapacağımız hazırlık maçlarıyla da bu eksik yanlarımızın giderilmesini sağlayacağız. Şu an takım olarak bir çok takımdan çok daha iyi duruma geldik. Ligler başlayana kadar takım olarak lige hazır başlayarak hedefimiz olan bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Ve Bu yılda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar her maçımızda desteklerini bekliyoruz.”dedi.

Haber/Cem BÜLBÜL 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10