Samanlık küle döndü

Bağlık Mahallesi Tarla Sokak'taki bir çiftliğin samanlığında çıkan yangında 4 bin balya saman küle döndü. Samanlık yangınına 4 itfaiye aracı ve 1 kepçe ile müdahale edilirken, yangın saat

Çerkezköy 15.09.2015 17:21:00 0
Samanlık küle döndü

Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında saman balyalarının birden alev aldığı öğrenildi. Durumu fark eden çiftlik çalışanları ilk olarak ahırda bulunan hayvanları dışarıya çıkardı. Daha sonra itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Ancak uzun süre samanlık yangınını söndürüp kontrol altına almak için uğraştı. Yangın bir türlü söndürülemeyince, Çerkezköy Belediyesi’nden kepçe desteği de istendi. Olay yerine gelen kepçe ile alevler içindeki saman balyaları dağıtıldı. Saman balyalarının yıkılmasının ardından saatler süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü.

25 BİN TL’LİK ZARARIM VAR

Yangında 4 bin balya saman ve bir miktar yemin küle döndüğünü belirten çiftlik sahiplerinden Mustafa Demir, “Yangın nasıl çıktı bilmiyorum. Kimsenin günahını alamam. Yaklaşık 25 bin TL’lik zararım var. Ama olsun, önemli olan kimsenin canına bir şey olmamasıdır” dedi. Daha önce de çiftliğinde yangın yaşandığını hatırlatan Mustafa  Demir, “5 yıl önce de çiftliğimiz yandı. Samanımız yansın, malımız yansın önemli değil. Yeter ki vatanımıza, toprağımıza bir şey olmasın. Askerimize polisimize bir şey olmasın” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10