Fevzipaşa ikide iki yaptı

Çerkezköy'ün Birinci Amatör Lig'deki temsilcilerinden Fevzipaşaspor, lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk haftasında, ilçemizin diğer temsilcisi Doğanspor'u net bir skorla geÃ

Çerkezköy 16.09.2015 16:46:00 0
Fevzipaşa ikide iki yaptı

Sezona sıkı bir idman programıyla giren Çerkezköy Fevzipaşaspor, ilk iki haftada güçlü rakiplerini mağlup ederek, iddiasını ortaya koydu. Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan Fevzipaşaspor, yeni sezona da hem teknik kadrosunda hem de oyuncu kadrosunda büyük değişiklik yaparak girdi. Orhan Demir’in spor direktörlüğünde, antrenör Fikret Kıyak ile yola çıkan Fevzipaşa, Serhat, Mehmet, Kayhan, Durak, Hamza, Adem, Yunus, Beray, Anıl, Ahmet ve Özkan gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

BAKIRAL AMAÇLARINI ANLATTI

Gerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin gerek ise, Çerkezköy Belediyesi’nin destekleriyle bir çok sıkıntıyı aştıklarını dile getiren Fezipaşa yöneticisi Murat Bakıral, sportif açıdan Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmek için, ekip olarak çok çalıştıklarını söyledi. Amaçlarının sadece sportif başarı olmadığının altını çizen Bakıral, kulübe hem altyapı, hem de kulüp binası konusunda belli bir noktaya getirmeyi planladıklarını kaydetti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10