Ordu istifa ettiği MHP Milletvekili Belen'e çattı

Tekirdağ'dan bağımsız milletvekili adayı olan Mustafa Ordu, eski partilisi MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen'e çattı. Ordu, MHP'den istifa ettiğini hatırlatırken, "YanlışlıklarÄ

Çerkezköy 16.09.2015 17:02:00 0
Ordu istifa ettiği MHP Milletvekili Belen

1 Kasım seçimleri öncesi bağımsız milletvekili adaylığını açıklayan MHP eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, partisinden de istifa etmişti. Ordu, bu gelişmenin hemen ardından eski partilisi olan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’i eleştirdi. Artık eleştirilerini daha rahat söyleyebileceğini belirten Ordu, “Ben bilgi ve birikimimi Tekirdağ’ımız için kullanmak ve bölge insanlarımıza faydalı olmak için elimi taşın altına koyarak bağımsız milletvekili adayı oldum. Ben bütün işleri Tekirdağ halkımız için ve tüm ülke insanımız için farzmış gibi yapıyorum. Tekirdağ milletvekili Bülent Belen’in ise olduğu yere layık olmadığını görüşündeyim. Çünkü bu güne kadar seçildiği seçim bölgesine bir yararlı çalışması olmadı.”dedi.

MHP’nin parti içerisindeki bir sorunu olduğunu, kendisinin ilçe başkanıyken bunu parti içerisinde dile getirdiğini söyleyen Ordu, “O Tekirdağ’ı temsil edecek kişi değil ve de edemiyor. Edemeyeceğini de yine biliyoruz. Tabii ki bu MHP’nin kendi içindeki sorunu ben ilçe başkanıyken partinin bu gibi arkadaşların faydalı olamayacakları için seçilmelerine karşıydım. İşte herkes görüyor. Şimdi ne yaparlarsa yapsınlar. O artık onların sorunu. Parti içinde halletsinler.”diye konuştu.

Haber/Ragip KARDEŞ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10