MHP'li kadınlar seçim startı verdi

MHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Suzan Gürler Süyer başkanlığında toplanan İlçe Kadın Kolları yaklaşık 2 saat süren toplantıda önümüzdeki günlerde yoğunlaşacak olan seçim maratonunda

Çerkezköy 17.09.2015 18:18:00 0
MHP

Toplantıya MHP’nin Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı, Muratlı İlçe Kadın Kolları Başkanı, Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı, Marmaraereğlisi İlçe Kadın Kolları Başkanı, Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, Hayrabolu İlçe Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri katıldı.

İL KADIN KOLLARI BAŞKANI İLÇE KADIN KOLLARI İLE TOPLANDI

MHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Suzan Gürler, ilçe kadın kolları başkanları ve yönetimleri ile toplantı yaptı. Yapılan toplantıda seçim çalışmalarının titizlikle devam edebilmesi ve daha çok insana ulaşılabilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu. MHP’li kadınlar geçen seçimlerde yapmış oldukları seçim çalışmalarını birbirlerine anlatarak ortak bir paydada buluşmaya çalıştı.

SİYASETİ ÇİRKİNLEŞTİRDİLER

Toplantıda MHP İl Kadın Kolları Başkanı Suzan Gürler Süyer, 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan sıkça aldıkları soruları, verilen en açıklayıcı cevapları ve yaşadıkları zorlukları anlattığı konuşmada, seçim çalışmalarını iktidarın gücünü kullanarak yapan partilerle ilgili olarak da siyaseti çirkinleştirdiklerini söyledi. 1 Kasım’da yapılacak olan seçim için başlanacak çalışmalarda sürenin daha kısıtlı olduğuna dikkat çeken Süyer, daha fazla efor sarf etmek gerektiğinin altını çizdi. Bu zorlu süreçte herkesin desteğini istediklerini söyleyerek, seçim çalışmaları boyunca omuz omuza çalışılması durumunda hak edilen başarıya ulaşacaklarına inandığını belirtti.

MHP İL BAŞKANI DA KATILDI

Toplantıya daha sonra MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan da katıldı. Kaplan listelerin kesinleşmesini beklediklerini ve bayramdan sonra seçim çalışmalarına büyük hızla başlayacaklarını söyledi. 7 Haziran seçimlerinden farklı bir yöntem izleyeceklerinin mesajını veren İl Başkanı, bu seçimlerde MHP’li kadınlara daha büyük görevler düştüğünü ekledi.

Seçim mücadelesi 30 gün ile sınırlı olduğu için daha sıkı çalışılması gerektiğini söyleyen Enez Kaplan, bu yorgunluğun seçimlerden gelecek güzel snuçlarla atılacağını sözlerine ekledi. Ankara’da yapılmış olan toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kadınlardan büyük işler beklediğini belirten Kaplan, kendilerinden hiçbir yardımı esirgemeyen MHP’li kadınlara teşekkürlerini ileterek toplantıdan ayrıldı.

SADAKA KÜLTÜRÜ

Kaplan’ın ayrılmasının ardından toplantıya devam eden Süyer, türlü bahanelerle insanları partilerine üye yapmak için çabalayan ve insanları ‘Sadaka kültürüne’ alıştırarak kendilerine zorunlu hale getiren yerel ve genel iktidarı eleştirerek, buna son verilmesi için Tekirdağ MHP kadınları olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Son dönemlerde gelen şehit haberlerinin herkesin yüreğini dağladığını, Türk vatandaşlarının bu durum karşısında iktidarın ve diğer partilerin takındıkları tutumu gördüğünü ve bu partilerin gerçek emellerini anladığını söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı, bu zulmün bitmesi için seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ettiğini söyleyerek toplantıyı tamamladı.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10