Kaymakam Kubilay'dan bürokratlara talimat!

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleriyle bir araya geldi. Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda kurum amirleriyle toplantı yapan Kaymakam Kubilay, "Başta Kamu Kurum ve Kuruluşlar?

Çerkezköy 17.09.2015 18:25:00 0
Kaymakam Kubilay

KUBİLAY’DAN KURUM AMİRLERİNE TALİMAT

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kurum amirleriyle yaptığı toplantıda ‘Vatandaşa iyi davranın’ talimatını verdi. Kubilay, idareciliğin hizmete talip olunarak seçilen bir görev olduğunu vurgulayarak kurum amirlerine, vatandaşların her türlü talep ve şikâyetlerini sabırla dinlemeleri ve ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli işlemleri süratle yapmaları talimatını verdi. Kubilay, bürokratik odaklı bir iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını vurgulayarak amaçlarının Kamu Kurum ve Kuruluşlarında yönetimin iyileştirilmesi ile ilgili örnek uygulamaları çoğaltmak olduğunu vurguladı.

OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ’NE TÜM KURUMLAR KATKIDA BULUNACAK

Kaymakam Kubilay, Halk Eğitim Kampanyası ile Okuma-Yazma Seferberliği çalışmalarına da tüm kurumların gerekli katkıyı vermelerini isteyerek bu konudaki çalışmaları bizzat takip ettiğini açıkladı. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle de aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha andıklarını ifade eden Kaymakam Kubilay kurum amirlerinden düzenlenecek törene katılmaları talimatı verdi.

KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Son olarak yaklaşan kurban Bayramı nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları amirleriyle tüm kamu çalışanlarının ve tüm vatandaşların Kurban Bayramını tebrik eden Kaymakam Metin Kubilay, hizmetlerinden dolayı kamu amir ve çalışanlarına teşekkür ederek toplantıyı noktaladı.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10