Samsunlular şehitleri mevlid ile yad etti

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Çerkezköy 18.09.2015 16:53:00 0
Samsunlular şehitleri mevlid ile yad etti

Son zamanlarda yaşanan terör olayları sonucu şehit düşen asker ve polislerimiz için Çerkezköy Samsunlular Derneği tarafından mevlid okutuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Mevlid-i Şerif programında daha sonra Erkaynak Cami İmam Hatibi İlhan İlke tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Mevlid-i Şerif programı Yeşil Cami İmam Hatibi Habip Önal ve Çerkezköy Belediyesi Cenaze İşleri Sorumlusu Eyüp Özdemir’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Mevlid-i Şerif programı ilahiler okunması ve İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın dualarıyla sona erdi.

TUNA DUA YAPTIRDI

Mevlidin ardından Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna dua etti. Tuna tarafından yapılan dualarda vatanın, milletin birlik ve beraberliğinin daim olması, Türk Milletinin kardeşliğinin ömür boyu sürmesi temennisinde bulunarak, ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat verilmemesi temennisinde bulunuldu.

MEVLİDE KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin, Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram ve çok sayıda Samsunlu vatandaş katıldı.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10