Ak Parti'de ilk üç isim değişmedi

Ak Parti'de tıpkı MHP gibi 1 Kasım seçimlerine değişiklikle gidiyor. Ancak YSK'ya teslim edilen Tekirdağ milletvekili adayları listesinde Ak Parti ilk üç sırada değişiklik yapmadı.

Tekirdağ 18.09.2015 18:00:00 0
Ak Parti

7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi Ak Parti 1 Kasım’da da ilk sırada Mustafa Yel’e yer verdi. İkinci sıra adayı Çerkezköy’den Ayşe Doğan da sıralamadaki yerini korudu. Ak Parti 1 Kasım erken genel seçimine Tekirdağ’da şu isimleri milletvekili adayı gösterdi: Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Ali Gümüş, Ömer Karadeniz, Adnan Argan.

LİSTEDE SÜRPRİZ İSİMLER VAR

Ak Parti 1 Kasım erken seçimleri için milletvekili aday listelerini dün YSK’ya en son veren parti oldu. Akşam 17.00’da teslim edilen listede Tekirdağ’da 7 Haziran seçimlerindeki liste yarı yarıya değişti. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları’nda ilk üç sıraya dokunmayarak son üç sıraya yeni isimler koydu.

İŞTE 1 KASIM LİSTESİ

Ak Parti 7 Haziran’da ilk sırada yer alan Mustafa Yel’i yine 1. Sıradan aday gösterirken, ikinci sırada yer alan Çerkezköy’ün adayı Ayşe Doğan’ın da sıralaması değişmedi. Üçüncü sırada ise 7 Haziran’da aday gösterilen Metin Akgün bir kez daha aynı sıradan aday gösterildi.

SON ÜÇ SIRA DEĞİŞTİRİLDİ

7 Haziran’da dördüncü, beşinci ve altıncı sırada aday gösterilen Eyüp Kanar, Hakan Sunal ve Ahmet Üzgün 1 Kasım erken genel seçimlerinde aday gösterilmedi. Bu isimlerin yerine sürpriz isimler listeye girdi.

ÖMER KARADENİZ LİSTEDE

Ak Parti’nin dün açıklanan listesinde yeni isimler yer aldı. Yeni isimlerden ilki 4’ncü sıradan aday gösterilen Ali Gümüş oldu. Yeni isimlerden bir diğeri  Çerkezköy’ü de yakından ilgilendiren Kapaklılı işadamı Ömer Karadeniz oldu. Ömer Karadeniz Ak Parti’nin listesinde 5’nci sırada yer buldu. Ak Parti’nin yeni isimlerinden bir başkası ise Malkaralı Adnan Argan oldu. Argan 6’ncı sıradan milletvekili adayı gösterildi.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10