MHP 1 Kasım listesinde iki değişiklik yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)1 Kasım Genel Seçimleri için dün YSK'ya (Yüksek Seçim Kurulu) verdiği milletvekili aday listesinde Tekirdağ'da iki yeni isme yer verdi. 7 Haziran seçimlerine göre ilk iki sı

Tekirdağ 18.09.2015 18:45:00 0
MHP 1 Kasım listesinde iki değişiklik yaptı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir hükümet kurulamayınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa hükümlerine göre aldığı kararla erken seçime gidiliyor. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak erken seçimler öncesi siyasi partiler Yüksek Seçim Kurulu’na son gün olan 18 Eylül 2015 tarihinde milletvekili aday listelerini verdi. Dün sabah saatlerinde milletvekili aday listesini açıklayan MHP Tekirdağ’da bazı değişikliklere gitti. MHP 1 Kasım erken genel seçimleri kapsamında milletvekilleri aday listesini en erken açıklayan parti oldu. Tekirdağ'da birinci sırada 7 Haziran Genel Seçimleri’nde olduğu gibi Bülent Belen yer aldı.

İKİ YENİ İSİM LİSTEDE

MHP aday listesini YSK'ya tdün sabah teslim etti. Buna göre,  6 milletvekili çıkaracak olan Tekirdağ'da sıralama, Bülent Belen, Hakan Özgül, Muhammer Varol, İsmet Fıçıçı,Ergün Vardar ve Yunus Tuğu oldu. 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilen üçüncü sıradan aday gösterilen Kamil Günay ile dördüncü sırada aday gösterilen Arif Yalçın, 1 Kasım seçimleri için aday gösterilmedi. Bu isimlerin yerine 7 Haziran seçimlerinde 5 ve 6’ncı sıralarda yer alan İsmet Fıçıcı ve Muammer Varol, 3 ve 4’ncü sıralara kaydırılırken yerlerine yeni isim olarak Ergün Vardar ve Yunus Tuğu listeye alındı.

 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10