Bayram öncesi alışveriş telaşı!

Kurban Bayramı öncesinde vatandaşları bayram alışverişi telaşı sardı. Bayram alışveriş yapmak isteyen bazı vatandaşlar mağazaları tercih ederken bazı vatandaşlar ise Çerkezköy Halk Pazarın

Çerkezköy 20.09.2015 21:40:00 0
Bayram öncesi alışveriş telaşı!

Kurban Bayramı öncesi bayram alışverişlerini sıklaştıran vatandaşlar dün çarşı pazara akın etti. Hava sıcaklığının öğlen saatlerinde özellikle 30 dereceye ulaştığı Çerkezköy’de vatandaşlar bir çoğunun  alışverişlerini akşam saatlerine bıraktığı görüldü. Bayram alışverişi için çarşı Pazar dolaşan Çerkezköylüler, fiyatlardan ise memnun kalmadı. Bazı vatandaşlar bayramlıklarını alırken, bazı vatandaşlar ise alışverişi arife gününe bıraktı. Esnaflar ise kalabalığın olmasına rağmen alışverişin bekledikleri düzeyde olmamasından yakındı.

ESNAF ARİFE’Yİ BEKLİYOR

Çarşı pazarda bayram alışverişinden beklentisi olan esnaf ise, “Arife günü alışverişler çok yoğun olabilir. Çünkü bir çok vatandaş genellikle arife günü fiyatların düşeceği görüşünde olduğu için arife günü alışveriş yapmayı uygun buluyor. Durum böyle olunca yoğunluğun daha da artmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu alışkanlıktan veya maddi durumdan dolayı bayram alışverişini nedense hep son güne bırakıyor. Vatandaşlara tavsiyemiz alışverişlerinizi son güne bırakmayın. Çünkü son güne kadar çeşitler seçiliyor. Ve az çeşit kalıyor.” tavsiyesinde bulundu.

İŞTE BAYRAM PİYASASI

Çerkezköy Halk Pazarı’nda herkesin bütçesine uygun malların satıldığını söyleyen Pazar esnafı ise, “Bayram kıyafeti olarak pantolonların, tişörtlerin, badilerin, eteklerin yani kısacası tüm giysi ürünlerinin bulunduğu pazarda rengarenk çocuk kıyafetleri de vatandaşların oldukça ilgisini çekiyor. Pazarımızda satışa sunulan mallarımız mağazadaki fiyatlar ile aynıdır. Bayramda dört kişilik bir aile birinci kalite 200 TL, ikinci kalite 150 TL, üçüncü kalite ise 100 TL’ye giyinebilir.”diyor.

çerkezköyhaber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10