Akay'dan gazilere Gaziler Günü ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ne ziyarette bulundu.

Çerkezköy 20.09.2015 21:46:00 0
Akay

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ne yaptığı ziyarete CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve çok sayıda partili de katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Belediyemizin bu güne kadar derneğimize verdiği destekler inkar edilemez. Kendilerine gerek destekleri gerekse ziyaretleri nedeniyle sonsuz teşekkür ederiz” dedi. Mevcut dernek binasının kendilerine yetmediğine dikkat çeken Yarlıgan, Başkan Akay’dan konuyla ilgili destek istedi.

GAZİLERİMİZİN GAZİLER GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM

Gazilerin ülkemizin birlik ve bütünlüğü, istiklalimizin bekası adına canlarını ortaya koymaktan çekinmediğine vurgu yapan Başkan Vahap Akay ise “Bu nedenle gazilerimiz için ne yapsak azdır. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güzel vatan topraklarının birliği, dirliği için kanını, canını ortaya koymuş bütün gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyorum” dedi.

Başkan Akay, Yarlıgan’ın dile getirdiği Gaziler Derneği’ne daha geniş bir bina kazandırılması adına Çerkezköy Belediyesi olarak imkanlar dahilinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haber / Cem BÜLBÜL 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10