1911 sezonu kurban keserek açtı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden 1911 Çerkezköyspor yeni sezonun açılışını düzenlediği renkli bir törenle gerçekleştirdi.

Çerkezköy 21.09.2015 16:34:00 0
1911 sezonu kurban keserek açtı

Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen 1911 Çerkezköyspor sezona ‘Merhaba’ dedi. Temsilcimiz, yeni sezona kurban keserek girdi. 1911 Çerkezköyspor, Mustafa Uğraş Stadı’nda bakım ve onarım çalışmaları yapılması nedeniyle Kapaklı Şehir stadında açılış yaptı. Kesilen kurbanın kanını tüm futbolcuların alnına tek tek süren Külüp Başkanı Murat Narçın ve yöneticiler yeni sezonun hayırlı olması dileğinde bulundu.

BAŞKAN NARÇIN KONUŞTU

Kurban kesilmesinin ardından bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Bu gün kendi sahamız olan Mustafa uğraş Stadı’nın bakım ve onarımda olması dolayısıyla yeni sezon açılışımızı Kapaklı Stadında yapıyoruz. Bizler bu imkanı veren Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı başta olmak üzere, Kapaklıspor yönetimine ve Sitespor yönetimine teşekkür ediyorum. Yine bizleri her zaman destekleyen ve bizlere katkı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız  Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum.”dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yeni sezonda iyi bir mücadele vereceklerini dile getiren Başkan Narçın, “Bu sezon çok iyi bir kadro oluşturduk. Amacımız bu yıl bir üst lige çıkmaktık. İnşallah hedefimize ulaşacağız. İyi bir hazırlık devresi geçirdiğimize inanıyorum. Ama yinede ligler başlayana kadar çalışmalarımızı aksatmadan devam edeceğiz ve istenilen düzeye geleceğiz. Yeni futbol sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Her şeyden önce centilmenliğin egemen olacağı bir sezon olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Başkan Murat Narçın konuşmasının ardından taraftarlara futbolcuları tek tek tanıttı. Tanıtım töreninin ardından yönetim ve futbolcular birlikte gazetecilere görüntü verdi.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10