Ordu neden aday olduğunu anlattı

Tekirdağ bağımsız milletvekili adayı Mustafa Ordu, Tekirdağ'ı sağlıktan tarıma, eğitimden sosyal politikalara kadar her alkanda en iyi şekilde temsil etmek için bağımsız olarak aday olduğunu söy

Tekirdağ 21.09.2015 16:43:00 0
Ordu neden aday olduğunu anlattı

Bağımsız olarak milletvekili adayı olan Mustafa Ordu, MHP eski İlçe Sekreteri Nusret Kartalamacı ile yine eski ilçe yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Yavaş’ın da katıldığı toplantıda basın açıklaması yaptı. Ordu, konuşmasına şöyle başladı: “Öncelikle 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçiminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde bizlere büyük iş düşüyor. Tekirdağ olarak bu güne kadar Ankara’da seçilen milletvekillerinin bizleri tam olarak temsil edemediklerini görmekteyiz. Bu nedenle ben bağımsız Tekirdağ Milletvekili  aday oldum.”

HER ALANDA TEMSİL EDECEĞİM

Bir toplumun var olması için önce sağlıklı, eğitimli ve huzurlu olması gerektiğini söyleyen Mustafa Ordu, “Ama maalesef Tekirdağ’da Tekirdağ’ı temsil eden vekiller Ankara ile Tekirdağ arasında köprü kuramadıklarını görüyoruz. Bizler Çerkezköy’ün 30-35 bin büfus sahip olduğu dönemlerde buraya 5 sağlık ocağı ve bir devlet hastanesi ile bir Meslek Yüksekokulu kazandırdık. Bu gün Çerkezköy’ün nüfusu 160 bin oldu ama baktığımızda bizlerin yaptıkları hizmetlere ilave bir hizmet yapılmadığını görmekteyiz.”dedi.

KANSER HASTALIKLARI ÇOĞALDI

Neden aday olduğu konusunda uzun uzun duran Ordu, “Ayrıca Çerkezköy ve bölge de kanser hastalıkları çoğaldı. Bu konuda da seçilmiş bir vekilin herhangi bir girişiminin olmadığını görmek bizleri üzüyor. Kanser olayı bölgemizde çok tahribat yarattı. Milletvekilleri halkın gözü kulağı olmalı gördüğünü duyduğunu Ankara’ya taşımalıdır. İşte ben halkımızın ve ilimizin tüm sorunlarını çok iyi bildiğim için ve bu sorunların dile getirilmediği için, bunları dile getirmek için aday oldum.”diye konuştu.

ERGENE’NİN BERRAK OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Ordu sözlerini şöyle tamamladı: “Ergenede yaşanana aşırı kirliliği milletvekili seçildiğimde son bulması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Ergene suyu berrak ve çevresi yemyeşil yaşanılır bir duruma gelmesi için mücadele edeceğim. Yıllarca basına çıkarak Ergeneyi iyileştireceğiz diyenleri gördük. Hiç biri bir şey yapılmadı. Halkın bize vereceği oylar bu nedenle önemli.Seçildiğimde bunları yapacağıma söz veriyorum. Eğitimde ilçemize 22 yıl önce getirdiğimiz Anadolu Lisesi ne bir ilave olarak bir sağlık meslek lisesi bile ilave ettirilemedi. Yüksek okulun branşları çoğaltılamadı. Ayrıca sosyal alanda da maalesef istenilen düzeye ulaşılamadı. Benim 24 saat telefonlarım açık. Vatandaşlarımız her zaman istedikleri saatte bana ulaşarak sıkıntılarını anlatabilirler.”

Haber/Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10