THK makbuz karşılığı deri toplayacak

Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kurban Bayramı öncesinde her yıl topladıkları kurban derileriyle ilgili açkılamalarda bulundu. Zümbül, THK olarak topladıkları derileri

Çerkezköy 22.09.2015 17:11:00 0
THK makbuz karşılığı deri toplayacak

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül kurban derisi toplama çalışmalarıyla ilgili hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi. Dün bir basın toplantısı yapan Zümbül, “THK Çerkezköy Şube Başkanlığı olarak kurban derisi toplama çalışmaları sırasında yapılacak çalışmalarımızı tamamladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanı’na kurban derisi toplama standı kuracağız. İlçe merkezimizde ve köylerde kurban derisi toplayacak olan görevlilerimizin nerelerde görev yapacaklarını belirledik.Toplu kurban kesim yerlerine talepler doğrultusunda hangi araçlarımızı görevlendirdiysek onları yönlendireceğiz. Bu durum aynı zamanda kurban derilerinin yerine ulaştırılmasını daha seri şekilde sağlayacaktır. Ayrıca  THK’ya Kurban derisi bağışında bulunacak olan vatandaşlarımızın bizlere ulaşması için 726 62 93 ve 0532 357 67 77 numaralı telefonları arayarak bizlere ulaşabilirler.”açıklamalarını yaptı.

DERİ TOPLAMA 4 GÜN SÜRECEK

THK’nın deri toplama çalışmalarının dört gün süreceğini belirten Başkan Zümbül şöyle devam etti: “THK’ya kurban derisi bağışında bulunacak vatandaşlarımız bayramın birinci gününden başlayarak, bayramın son günü, yani dördüncü günü saat 17.00’ye kadar bağışta bulunabilirler. Kurumumuza kurban derisi bağışında bulunan vatandaşlarımızdan deriler  her yıl olduğu gibi bu yılda makbuz karşılığı alınacaktır. Vatandaşlarımız korsan olarak kurban derisi toplayanlara rağbet etmesin.”

14 PERSONEL GÖREV ALACAK

Bayram süresince kurban derisi toplama çalışmalarında 14 personel ile şube yönetim kurulu üyelerinin de görev yapacağını belirten Başkan Zümbül, “Kurban bayramı süresince kurban derisi toplama çalışmalarımızda toplam 7 motorlu araç olmak üzere 14 personel  ve ayrıca şube yönetim kurulu üyelerimizde fahri olarak görev yapacaktır.”dedi.

HALKIMIZA HİZMET OLARAK GERİ DÖNÜYOR

Başkan Zümbül, THK’ya bağışlanan kurban derilerinin halka hizmet olarak geri döndüğüne vurgu yaparak, “THK Kurban derilerini en iyi şekilde değerlendirmektedir. Halkımızın desteği ile güçlenen THK’ya verilen kurban derilerinin gelirleriyle orman yangınlarına karşı, sağlık hizmetleri ile havacılık ve uzay üniversitesinde gençlerimizin yapacağı eğitim hizmetlerine destek olunmaktadır. Kısaca THK verilen kurban derilerinin gelirleri halkımıza geri dönmektedir. Bu vesileyle halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyor ve THK’ya yapacakları kurban derisi bağışları nedeniyle kurumumuz adına çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10