Çerkezköy bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeniyle Çerkezköy Protokolü Belediye önünde düzenlenen bir Bayramlaşma Merasimi ile vatandaşların bayramını kutladı. Bayramlaşmaya, ilçe protokolü ile daire amirleri siyasiler, STK temsilci

Çerkezköy 24.09.2015 13:15:00 0
Çerkezköy bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi önünde bayramlaşma programı düzenlendi. Saat 12.00’da başlayan bayramlaşmada Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, 3’ncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgenaral Yılmaz Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Göksal Söylemez, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Başsavcısı Hacı Ünal, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan vatandaşları selamladı. Bayramlaşma programına Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye önündeki bayramlaşma yağmur nedeniyle, önceden hazırlanan branda altında gerçekleşti.

ESKİ NİKAH SALONU’NDA İKRAM YAPILDI

Bayramlaşmaya katılan vatandaşlar ve protokol üyeleri daha sonra Çerkezköy Belediyesi’nin eski nikah salonu, yeni belediye tahakkuk ve tahsilat servisinde ağırlandı. Çerkezköy Belediyesi’nin hazırladığı çeşitli pasta ve içecekler ikram edilen bayramlaşma programı ayaküstü sohbetlerle devam etti.

ALBAYRAK DA BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

Çerkezköy’de düzenlenen bayramlaşma programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı. Bayramlaşmanın sonuna yetişen Başkan Albayrak, burada protokol üyeleri ve vatandaşlarla tokalaşarak, bayramlarını kutladı. Başkan Albayrak, gün boyu ilçeleri dolaşarak burada protokol ve vatandaşlarla bayramlaştı. Çerkezköy’deki bayramlaşmanın diğer bir renkli siması ise bağımsız olarak Milletvekili Adaylığı’nı açıklayan MHP’nin uzun yıllar ilçe başkanlığını yapan Mustafa Ordu oldu. Mustafa Ordu’ya başta Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan olmak üzere protokol üyeleri adaylığı konusunda tebrik etti. Bayramlaşmaya Çerkezköy’ün sporda gururu olan Tekvando Şampiyonu Küpra Kepenek’de katıldı. Kepenek’e başta Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere tüm protokol üyeleri yakın ilgi gösterdi.

BAYRAM POZU VERDİLER

Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, Tuğgenaral Yılmaz Yıldırım ve diğer protokol üyeleri bayramlaşma programının sonunda vatandaşlarla ‘Bayram pozu’ verdi. Gazetecilerin objektiflerine toplu halde görüntü veren protokol böylece programı tamamladı.

ÇOCUKLAR HARÇLIK ALMAKTA ZORLANMADI

Bayram programının bir diğer renkli görüntüsü ise geçen bayram olduğu gibi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ‘Bayram harçlığı’ verdiği çocuklar oldu. Programın sonunda çocukları tek tek yanına davet eden Başkan Vahap Akay, her birine 10’ar TL bayram harçlığı verdi. Çocuklar önceki bayramlarda olduğu gibi izdiham yaşamadan harçlık almanın keyfi ile evlerine gitti.

 

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10