Öztürk: Buruk bayram!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı nedeniyle bayramın ilk günü saat 13.00'da ilçe teşkilatında 'Bayramlaşma' programı düzenledi.

Çerkezköy 27.09.2015 14:58:00 0
Öztürk: Buruk bayram!

Bayramlaşma programına CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve Kadın Kolları Üyeleri ile Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Funda Serfiçe katıldı.

BURUK BAYRAM YAŞIYORUZ

CHP İlçe Teşkilatı’ndaki bayramlaşma programında konuşan CHP Çerkezköy ilçe başkanı Birol Öztürk, “Kurban bayramını teröre verdiğimiz şehitlerimizden dolayı buruk yaşıyoruz. Artık ülkemizde terör bitsin istiyoruz. İnşallah bir dahaki bayramda terör belasından kurtulmuş olacağız” dedi.

ALBAYRAK: TÜRKİYE MUTLU DEĞİL

Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, “Tüm Türkiye’nin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım. Keşke daha mutlu olabilseydik ama kaybettiğimiz canlar, teröre verdiğimiz şehitlerimiz ve ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı üzüntülüyüz. 7 Haziran seçimlerinden sonra yaklaşık 100 gün geçti ama şehitlerimiz halen gelmeye devam ediyor. Artık teröre şehit vermek istemiyoruz. ülkemiz 35 gün sonra yeniden seçime gidecek fakat Türkiye mutlu değil” dedi.

“ÇÖZÜM SÜRECİ DEDİLER BAKIN NELER OLDU”

Albayrak’ın ardından programa katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer bir konuşma yaptı. Milletvekili Yüceer, “Bayramlar bana çocukluğumu hatırlatır. Akraba ziyaretlerini eşe dosta gitmeyi onların bizlere misafir gelmesini anımsarım her bayram. Artık böyle şeylerde kalmadı” dedi. Yüceer de İlçe Başkanı Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak gibi terör olaylarına dikkat çekerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bayramı buruk yaşıyoruz. Bir taraftan hala şehit haberleri geliyor. Ümit ediyorum artık teröre şehit vermeyeceğiz. Şehitlerimizin akan kanında vebali olanlar var. Çözüm süreci dediler bakın neler oldu. Bunlar çözüme değil seçime hizmet ettiler. Ayrıca ülkemizde şu anda 3 milyonu aşkın Suriyeli mülteciler var onlarda kendilerine yurt arıyor. Geçen gün Avrupaya gitmek için Edirne’ye yürüdüler bu çok vahim bir durumdu. Onları da  anlıyorum yurt arıyorlar kendilerine” ifadelerini kullandı.

Program daha sonra partililerle yapılan bayramlaşmanın ardından sona erdi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10