Ak Partililer ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy Ak Parti İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı'nın ilk gününde bayramlaşma programı düzenledi.

Çerkezköy 27.09.2015 15:00:00 0
Ak Partililer ilk gün bayramlaştı

İlçe Teşkilatı’nda öğleden sonra 14.30’da başlayan bayramlaşma programına İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, Ak Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, Ak Parti eski ilçe başkanlarından Sait Yazı, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve Belediye Meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖĞE PARTİLİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Parti binasındaki bayramlaşmada tüm partililerin bayramını kutlayan Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun. Kurban’ın manası Allah’a yaklaşmak. Bizde kurbanlarımızı kestik. Kurban kesme imkanı olup kesenlerin Allah kabul etsin. Yine hacda bir vahip olay oldu. Buradan başsağlığı diliyorum. İnşallah Türk hacıları haclarını sağ salim yapar ve yurdumuza döner. “diye konuştu.

 BAYRAMDAN SONRA SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Bayram nedeniyle siyasi konuşmalar yapmak istemediğini söyleyen Başkan Abdullah Öğe, “Bayramdan sonra hemen seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2 vekil adayımız var. Ayşe Hanım ve Ömer Bey. Bölgemizin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın adayları. Tabii Tekirdağ’ı temsil ediyorlar. Tekrar gelen herkese teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, bayramınız bir kez daha kutlu olsun.”diye konuştu.

BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞI

Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin ardından sözü 1 Kasım seçimleri öncesinde Ak Parti’den Tekirdağ 5’nci sıradan milletvekili adayı gösterilen Ömer Karadeniz aldı. “Bismillahirrahmanirrahim” diye sözlerine başlayan Karadeniz’e, Ak Parti eski ilçe başkanlarından Sait Yazı, “Yasaklandı” diyerek CHP’nin başvurusu ile Ak Parti seçim şarkısının YSK tarafından yasaklanmasına atıfta bulunması esprilere neden oldu. Ardından sözlerine devam eden Karadeniz, “Bismillah her hayrın başıdır. Biz her işimize besmele ile başlarız. Ben hepimizin hayırlı bayramlar geçirmesini diliyorum. Asker ve polislerimize hayırlı nobötler diliyorum. Vatan için görev yaparken toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah hepimizin ağız tadını bozmasın.”ifadelerini kullandı.

Ak Parti’nin bayramlaşma programında son konuşmayı Ak Parti Milletvekili ve 2. Sıra milletvekili adayı Ayşe Doğan Yaptı. Doğan ‘Birlik ve beraberlik’ vurgusu yaptığı konuşmasında, “Bu zor günleri birlik ve beraberliğimizle atlatacağız. Allah şehitlerimize rahmet etsin. 1 Kasım’dan sonra hep birlikte güzel günlere kavuşacağız.”ifadelerine yer verdi.

Daha sonra bayramlaşmaya katılanlara İlçe Başkanlığı’nda hazırlanan tatlı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10