Doğanspor Ahmet Sarı ile anlaştı

1.Amatör Küme B Grubu'nda son haftalarda kötü sonuçlar alan Çerkezköy Doğanspor teknik direktörlüğe Ahmet Sarı'yı getirdi. Yeni sezon öncesi takımın başına getirilen Utku Onur Tülü

Çerkezköy 28.09.2015 17:01:00 0
Doğanspor Ahmet Sarı ile anlaştı

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda oynadığı üç karşılaşmada bir galibiyet elde eden Çerkezköy Doğanspor tecrübeli isim Ahmet Sarı ile anlaştı.

İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Doğanspor Lokali’nde önceki gün saat 18.30’da düzenlenen imza törenine Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Genel Kaptan Aykut Akar, Muhasip Üyesi Nevzat Kumru, Kulüp Müdürü Aydın Darcan ile Çerkezköy Doğanspor’un yeni teknik direktörü Ahmet Sarı katıldı.İmza töreninde konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş “ Sezon hedeflerimiz doğrultusunda takımımızın başına Ahmet Sarı’yı getirdik. Yeni Teknik Direktörümüz Ahmet Sarı ile hedeflerimize ulaşacağız. Kalan maçları da kazanarak grubumuzu lider olarak tamamlayıp Süper Amatör Lige yükselmek istiyoruz” dedi.

“HEDEFLEDİĞİMİZ NOKTADA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

Asbaş “ Ligin ilk üç haftasında takımın başında sahaya çıkan Utku Onur Tülüş ise bundan sonra alt yapıda görev yapacak. Kendisine şimdiye kadar A Takıma sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Ahmet Sarı’ya da A Takım’da başarılar diliyorum” diye konuştu. Çerkezköy Doğanspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu kaydeden çiçeği burnunda teknik adam Ahmet Sarı “ Ligde ilk üç hafta geride kaldı. Bundan sonra takım olarak önümüze bakacağız. Önümüzdeki maçları en iyi şekilde tamamlayarak ligi hedeflediğimiz noktada tamamlamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

VELİKÖYSPOR’DA GÖREV YAPMIŞTI

Sarı “ Kalan haftalarda çıkacağımız bütün karşılaşmalar final havasında geçecek. Ligin dördüncü haftasında ise Marmara Ereğlisispor ile karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya da çalışacağız” diye konuştu. Veliköyspor’da uzun yıllar görev yapan tecrübeli teknik adam bu takımda şampiyonluk yaşamıştı. Takımı Süper Amatör’e çıkaran Sarı bir dönemde 1911 Çerkezköyspor’da görev yapmıştı.

Haber Merkezi 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10