Tekirdağ TSO'da takip denetimi yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nın takip denetimi, Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi Akreditasyon Denetçisi Orkun Kumral nezaretin

Çerkezköy 28.09.2015 17:01:00 0
Tekirdağ TSO

Yapılan takip denetimine  Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Başkan Yardımcıları Galip Öge, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Göksel Karaevli, Cemil Koçaş, Muzaffer Destereci, Kemal Küçük, Genel Sekreter İrfan Ekici ve Kalite ile Akreditasyondan sorumlu Oda Personeli Ahmet Gürgürler katıldı. Yapılan takip denetimi sonucunda, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Akreditasyon uygulamaları kapsamında yapılan çalışmalar, projeler değerlendirilerek Akreditasyon Kurulu’na sunulacağı bildirildi.

AKREDİTASYON SINIFIMIZI YÜKSELTME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay,  “Tekirdağ TSO 10. Dönem Akredite olan odalar arasında yer almaktadır. Üyelerimize 5 yıldızlı hizmet verme sloganıyla çıktığımız bu yolda Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz, Meslek Komitelerimiz, disiplin kurulumuz, üyelerimiz ve oda çalışanlarımız ile her geçen gün kendimizi yeniliyor, Akreditasyon gerekliliklerini uyguluyoruz. Tekirdağ TSO olarak üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için önümüzdeki dönemde düzenlenecek eğitim, konferans, seminer çalışmalarında üyelerimizden gelecek talep ve önerilere öncelik veriyor, planlamalarımızı yapıyoruz. Başarılı geçen akreditasyon takip denetimi sonrasında akreditasyon sınıfımızı yükseltme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10