CHP Kapaklı Gençlik Kolları 1 Kasım'a hazır!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Kapaklı İlçe Gençlik Kolları 1 Kasım Seçimleri ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, "30 Eylül 2015 Tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi genel ba

Kapaklı 2.10.2015 17:46:00 0
CHP Kapaklı Gençlik Kolları 1 Kasım

CHP Kapaklı Gençlik Kolları’ndan yapılan yazılı basın açıklamasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesi hatırlatılarak, şunlara yer verildi: “Genel başkanımız seçim bildirgesini yaparken vurgulamış olduğu şu sözlerle biz gençleri onurlandırdı. Genel Başkanımız, ‘Bu seçim bildirgesinin ana omurgasını umudumuz olan gençler oluşturuyor. Gençleri yarının umudu olarak görüyorum ama gençler bugünün de ortaklarıdır.’demişti. Bu nedenle kendisine tüm gençlik örgütleri adına teşekkürü bir borç biliriz.”

CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK BİZLERİN BİRİNCİ GÖREVİ

CHP’li gençlerin partilerini iktidara taşımak için çalışacakları belirtilen açıklamada,  “Bizlerin yolu Cumhuriyet, rehberimiz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençler olarak Cumhuriyet Halk Partisi hak ettiği bir şekilde iktidara taşımak bizlerin birinci görevidir. 

Bu uğurda hiç durmadık, yorulmadık ve çalıştık. Bundan sonra da durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”denildi.

CHP KAPAKLI GENÇLİK KOLLARI 1 KASIM SEÇİMLERİ İÇİN HAZIRDIR

CHP Kapaklı Gençlik Kolları açıklaması şöyle tamamlanıyor: “Şu an ülkemizin içerisinde bulunduğu durum ortadadır. Yolsuzluk yapan bakanlar ve ülkemizi kötü yöneten AKP kadroları er ya da geç Yüce Divan’da yaptıklarının hesabını verecekler. Biz Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak buradan herkese seslenmek istiyoruz. CHP Kapaklı Gençlik Kolları 1 Kasım seçimleri için hazırdır.”

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10