Vali Salihoğlu bisiklet dağıttı!

Tekirdağ İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi arasında imzalanan protokole istinaden,Vali Enver Salihoğlu'nun katılımıyla Sosyal

Tekirdağ 2.10.2015 18:07:00 0
Vali Salihoğlu bisiklet dağıttı!

Törende İl Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Vali Enver Salihoğlu birer konuşma yaptı. İl Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin, “Sağlık Bakanlığımızın, Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖK ile imzaladığı bir protokolü biz de ilimizde uygulamanın gayreti içerisindeyiz. Sağlık Bakanlığımızın bize vermiş olduğu talimat doğrultusunda ilimizde 750 adet bisikleti Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Üniversitemize kazandırmak için gayret içerisine girdik. İlk etapta 170 bisikleti ilimizde dağıtmak üzere satın aldık.” dedi.

OKUL VE SPOR KULÜPLERİNE VERİLECEK

İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ise dağıtılacak olan bisikletlerin okul spor kulüplerine verileceğini ve spor kulüplerine üye olan ya da spor kulüplerinin uygun gördüğü öğrencilere kullandırılacağını belirtti.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BİR SAAT DE OLSA ÖĞRETMENSİZ KALMASINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Kürsüye gelen Vali Enver Salihoğlu konuşmasına, spor ve sağlığın ilişkisine dikkat çekerek başladı. Daha sonra okullarda spor kulüplerinin yaygınlaştırılması gerektiğine değinen Vali Salihoğlu, konuşmasının devamında “2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi de hafta başında başlamış bulunuyor. Bu münasebetle -basında da görüyoruz- bazı eleştiriler var. Buradan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize tekrar hatırlatıyorum. Küçük de olsa aksaklıklar varsa giderelim. Her öğrenci, velisi için ülkemiz için çok değerlidir. Hiçbir öğrencinin bir gün bir saat öğretmensiz kalmasına tahammülümüz yoktur. İlçelerimizde en kısa sürede bu düzenlemeleri yapalım. ” ifadelerini kullandı.

Vali Salihoğlu, konuşmalarını bisiklet yolunun gerekliliğine ve bisiklet sporunun faydalarına değinerek son verdi. Konuşmaların ardından her ilçeye temsili olarak bisiklet teslim edildi. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10