Chicken Rush Çerkezköy'de

Chicken Rush, Türkiye'nin önde gelen radyo yapımcı ve sunucularından Gürsel Yeğenoğlu aracılığıyla Trakya'daki ilk yatırımını Çerkezköy'e yapıyor. 2009 yılında kurulan ve

Çerkezköy 4.10.2015 17:47:00 0
 Chicken Rush Çerkezköy

4 yıl önce kendisine Chicken Rush Genel Koordinatörlüğü’nün teklif edildiğini hatırlatan Gürsel Yeğenoğlu, “Teklifi kabul ettim. Chicken Rush ailesi olarak 4 yıl boyunca çok önemli projelere imza attık. Chicken Rush’ın ülke genelinde gelişmesini sağlamak, lezzetinin tanıtımını yapmak ve marka değerini yükselterek dışarıya açılmak kapsamında çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Chicken Rush’un Trakya’daki ilk yatırımını Çerkezköy’de yaptığını kaydeden Yeğenoğlu, “Chicken Rush Çerkezköy işletmecisi Ayhan Mert ile birlikte uzun süredir görüşme halindeyiz. Çerkezköylüleri, Chicken Rush’ın nefis sosu ile kaplanmış piliç parçacıkların lezzeti ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

ATATÜRK CADDESİ ÜZERİNDE AÇILACAK

Chicken Rush Çerkezköy Şubesi, Atatürk Caddesi üzerinde Özel Optimed Hastanesi karşısında hizmet vereceğini belirten Yeğenoğlu, bir hafta içinde de açılışını yapmayı planladıklarını söyledi. Yeğenoğlu, “Fast Food konseptine yeni bir bakış açısı getiren Chicken Rush Teksas usulu Çıtır Tavuk lezzetini Çerkezköy ve bölge halkı ile buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
GÜRSEL YEĞENOĞLU KİMDİR?
15 yıllık radyo yapımcılığı ve sunuculuğu kariyerine sahip olan ve aynı zamanda Türkiye’nin tek trafik editörü olan Gürsel Yeğenoğlu, Show Radyo, TGRT FM, Radyo Tatlıses, Rock FM ve Karma Türk gibi önemli radyo kanallarında yapımcı ve sunucu olarak görev aldı. Hala Radyo Alaturka’da Çarşamba günleri “Sabah Kahvesi”, Pazar günleri de “Maziden Esintiler” programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapıyor.
Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10