İşte Mustafa Ordu'nun seçim vaadleri

Çerkezköy'ün renkli siyasetçilerinden Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Mustafa Ordu, hazırladığı "Başın düşers

Çerkezköy 4.10.2015 17:50:00 0
İşte Mustafa Ordu

Her zaman başı sıkışan, dara düşenlerin yanında olduğunu söyleyen Mustafa Ordu, “30 yıldır Çerkezköy’de ikamet etmekteyim. Bir Çerkezköylü olarak gerek ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi için gerekse dara düşen vatandaşlarımıza yardımcı olmak için maddi ve manevi desteğimi hiç esirgemeden vermekteyim. Çerkezköy’de 26 yıllık siyasi hayatım boyunca Tekirdağ halkının yararına olan projelere imza attım ve bundan sonrada var gücümle Tekirdağ yararına çalışmalarımı aksatmadan sürdüreceğim.”diye konuştu.

Seçim broşürlerinde kullandığı “Başın düşerse dara Mustafa  Ordu’yu ara” sloganına da değinen Ordu, “İnsanımızın her zaman her koşulda yanında olduğumu, her zamanda yanlarında olacağımın bir işaretidir.”dedi.

ÖNCELİKLİ SORUNLARA EL ATACAĞIM

Milletvekili seçildiğinde Tekirdağ’ın öncelikle çözüm bekleyen sorunlarının çözüme kavuşmasını için gayret göstereceğini söyleyen Ordu, “Tekirdağ’ımızın çözüm bekleyen yığınla sorunu var. Ancak öncelikle çözümlenmesi gerekenlerin çözüme kavuşması gerekiyor. Tekirdağ’ın öncelikle çözümlenmesi gereken sorunlarını seçim beyannamemde şöyle sıraladım. 1-Etrafına zehir saçan Ergene Havzası’nın temizlenmesi 2-İl genelindeki derelerimizin daha berrak akması ve çevrenin yeşil, denizin de tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün gözleri gibi mavi olması için çalışacağım. 3- Kanser vakalarında Avrupa’da ilk sıralarda yer alan bölgemizde uluslararası standartlar içerisinde onkoloji bölümünü de barındıran tam donanımlı bir hastane kurulması için gerekli çalışmayı yapacağım. 4-Tekirdağ’daki tüm okullarda bölgemize yakışmayan ikili öğretimi kaldırmak, eğitimi Avrupa standarlarına taşımak. 5- Başka şehirlere eğitim görmeye giden üniversite öğrencilerimizin sahipsiz kalmaması için çalışacağım. 6-emekli, memur ve işçi mağduriyetlerinin TBMM’de sık sık gündeme getirerek giderilmesi için çaba harcayacağım. 7- Çiftçilerimizin, tarım ve hayvancılıkta yaşadığı mağduriyetleri bir daha yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapacağım. 8-Bölgemizde organik tarım ve seracılığın canlandırılmasını sağlayacağım. 9-Bacasız organize sanayi bölgelerinin kurulmasına ön ayak olarak gerekeni yapacağım. 10-Tekirdağ il genelinde turizmin çok daha canlı hale gelmesi için çalışacağım.”

NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM!

Ordu sözlerini şöyle tamamladı: “Her şeyden önemlisi bir Tekirdağlı olarak kardeşiniz ve ağabeyiniz olarak Ankara’da Tekirdağlıların bir evi olsun diye ve sadece bölge halkımızın mutluluğu için değil acılarını da paylaşmak için aday oldum.  Benim bu belirttiğim vaatlerin bölgemize hizmet olarak getirilmesini takip edeceğime, namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Bu nedenle ‘Başın düşerse dara Mustafa Ordu’yu ara’ sloganını kullandım. Ben bir hizmet adamıyım ve hizmetten de kaçmam ve bu güne kadarda kaçmadım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğimin de teminatı bu güne kadar bölgemize ve ilçemize yaptığım hizmetlerdir.”

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10