Kapaklıspor sezonu açtı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor 2015-2016 sezonu açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Açılışın ardından Kapaklıspor İstanbul Gaziosmanpaşa ekibi Çayırgücüspor ile haz

Kapaklı 5.10.2015 16:06:00 0
Kapaklıspor sezonu açtı

 Kapaklı Stadı'nda yapılan açılış programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve futbolseverler katıldı. Programın başında İstanbul Gaziosmanpaşa ekibi Çayırgücüspor'un veteranlarıyla Kapaklıspor'un veteranları karşı karşıya geldi. 20'şer dakikalık iki devre halinde oynanan maçı Çayırgücüspor veteranları 2 - 1 kazandı.

“HAYIRLI OLSUN”

Veteranların karşılaşmasının ardından yeni sezon için kurban kesilirken, isimleri okunan alt yapı ve A Takımı oyuncuları tek tek sahaya alkışlar eşliğinde davet edildi. Açılışta konuşma gerçekleştiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz “ 2015-2016 sezonunun Kapaklıspor’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Bizim için spor centilmenlik ve sağlık anlamına geliyor. Sporda maksat gençlerimiz ve öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak güzel davranışlar edinmesidir. 2015 - 2016 sezonu başta Kapaklıspor olmak üzere tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olsun." Dedi.

RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ

Konuşmaların ardından Kapaklısporlu oyuncular Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz'le birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler. Sezon açılışında İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Çayırgücüspor'la bir hazırlık maçı yapan Kapaklıspor maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Kapaklıspor'un gollerini Resul, Bayram ve Ufuk kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10