AK Parti dernek ziyaretlerine devam ediyor

Dernek ziyaretlerine devam eden AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki akşamda Gümüşhaneliler ve Ordulular Derneğini ziyaret etti.

Çerkezköy 7.10.2015 17:26:00 0
AK Parti dernek ziyaretlerine devam ediyor

Önceki akşam ilk olarak Gümüşhaneliler derneğini ziyaret eden Ak Parti heyeti ardında da Ordulular Derneğini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Gerçekleşen dernek ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediyesi Eski Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İlçe Eski Başkanlarından Sait Yazı, Alaeddin Demirbağ, Reşat Bahar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Kadın Kolları yönetimi ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

“OY İSTİYORUZ”

Ziyarette kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe 1 Kasım seçimlerinde partilerine destek verilmesini talep etti. 4 Ekim’de AK Parti’nin seçim beyannamesinin açıklandığını kaydeden Öğe “ Oy verenlerden de sandığa titizlikle gitmelerini istiyoruz. Her seçim birbirinden önemli ama memleketimiz ve ülkemiz için bu seçim biraz daha önemlidir.  Üç aylık süre zarfında bunun çok iyi farkına vardık” dedi.

“AK PARTİ O YÜZDEN ÇOK ÖNEMLİDİR”

AK Parti’nin 1 Kasım’da tek başına iktidar olacağına inandığını kaydeden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz  “ Ak parti yalnız bu ülkenin kaderiyle değil belki bizim gibi duyan, düşünen, insanların da umududur. Ak parti bu yüzden çok önemlidir. Ak Parti öncelikle bu millete yeniden kendi kimliğini kazandırmıştır. İlk kez Ak Parti ile bu millet başı dik kendine öz güven içinde hem bu coğrafyada hem dünyada nerde ne zaman ne söyleyecekse onu söyledi. Kardeşliğimizi bozmayacağız. İnşallah bu birlik beraberlik devam ettiği sürece bu millete asla zarar veremeyecekler. Bu seçimler çok önemli. Bu ülkede yaşayan bir birey olarak bu ülkede doğmuş büyümüş Ay yıldızlı Al bayrağın altında ölecek olan bizler ülkemizin değerlerine sahip çıkmak zorundayız. Kavga etmeden oyuna gelmeden bugün birlik beraberlik günüdür. 100 sene önce bu coğrafyada ülke sınırlarını cetvelle çizenler orta doğuda yeniden bir dizayn peşindeler. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bu vatan bizim bu memleket bizim” dedi.

“AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yaşanan sıkıntıları 1 Kasım itibariyle atlatacaklarını kaydeden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan oldu. Doğan”  Sizler bayrağına ülkesine sahip çıkan yegane kardeşlerimizdensiniz. Diğer derneklerde aynı şekilde ama sizleri de aynı şekilde biliyoruz. Kız ister gibi sizlerden tekrar tekrar oy istiyoruz. Verdiğinizi biliyoruz ve gene istiyoruz. Azcık silkeleneceğiz ve devrilmedik ayakta durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“HEPİMİZ GÖRDÜK”

Ziyarette son olarak konuşan Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem”  7 Haziran tablosundan sonra o fotoğrafı iyi hatırlayın CHP milletvekili ve HDP milletvekilinin bir araya gelerek birlikte iyi salladık dediler. Aslında salladıkları Ak Parti değildi. Yüzde 41 ile birinci partiydi ama tek başına iktidar olamamıştı. Salladıkları aslında Türkiye ve Türk milletiydi. Bu fotoğrafı unutmamak lazım. Herkesin bir hesap yapması gerekiyor. Bu işe gireceğim ama bundan karım ve zararım ne olur. Zarar fazlaysa kaçınırız. Ama yararımıza olursa  da aksından gideriz. 7 Haziran sonrasında ortaya çıkan tabloyu hepimiz gördük. Hükümetsizlik koalisyonun kurulamaması. Meclise dört parti girdi ama dördü de birbirinden uzak. Felsefesiyle görüşüyle yaşam tarzıyla gelecek vizyonu ile her şey farklı olduğu için Türkiye de koalisyon çok zor. Olsa ne olur, çok da başarılı olacağına inancım yok” dedi.

“TEK BAŞINA İKTİDAR ŞART”

AK Parti’nin ülkeye yaptığı faydaları vatandaşların unutmaması gerektiğini kaydeden Ertem “ 13 yıllık tek parti iktidarının getirdiği faydaları asla unutmadan onu yapmak lazım. Biz diyoruz ki yüzde 50 oy almış bir Ak Parti vardı. Önceden Ak partiye oy vermiş ama 7 Haziran da eline sopasını alıp da biraz böyle Ak partiyi sopalama niyetinde olan insanların yeniden bu durumu görüp Ak Partiye oy vermelerini istiyoruz. Birlikte salladık diyen insanlara inat bu ülkenin birlikteliği için bizim onları sallamamız lazım. Fayda nerede yine Ak Partinin tek başına iktidara gelmesindedir” açıklamasında bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10