CHP milletvekili adayı Aygun'dan Akay'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ 4'ncü sıra milletvekili adayı Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun, dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Başkan Akay'ı

Çerkezköy 8.10.2015 16:53:00 0
CHP milletvekili adayı Aygun

Ziyaret sırasında 1 Kasım seçimleri öncesi Türkiye’nin geçirdiği, özellikle terör sorunları üzerine karşılıklı konuşan İlhami Özcan Aygun ile Başkan Akay, bu zor günlerin seçimlerle birlikte sona ermesi dileğinde bulundu. 1 Kasım seçimlerine yaklaşık 3 hafta kala hızlandırılmış bir programa girerek çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan CHP’li milletvekili adayı Aygun “Şu anki yapı çok kötü durumda, kimse işlerini yapamıyor. Ticaretle uğraşan ticaret yapamıyor. Çünkü yarının ne olacağını göremiyoruz. Geçenlerde Muratlı’da dolaşıyorduk. Bir kahvehaneye girelim dedik. İnsanlar kalabalığı görünce hangi parti diye sordular. CHP dediğimiz zaman, tamam o zaman gelin cevabı verdiler.” açıklamalarında bulundu.

ÜLKEDE YÖNETİM BOŞLUĞU VAR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise 1 Kasım seçimlerinin bir an evvel yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Şu an bir yönetim boşluğu var. Bu durumdan bir an evvel kurtulmamız lazım. Ülkemiz şu an gerek ekonomik anlamda, gerek siyasal anlamda Güneydoğuda, Ortadoğu’da sıkıntı içerisindedir. Yolumuzu çizip bu istikrarsızlıktan kurtulmalıyız” diye konuştu.

Çerkezköy Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10