Önce anahtarı sonra arabayı çaldılar!

İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta çalışan Murat A. isimli şahsın aracını inşaatta bulunan elbiselerinden çaldıkları anahtarla çalıştırarak götüren hır

Çerkezköy 8.10.2015 17:01:00 0
Önce anahtarı sonra arabayı çaldılar!

Park halindeki 59 TR 799 plakalı Fiat Fiorino marka araç 4 Ekim tarihinde çalınırken, olayın hemen ardından harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yapılan çalışmalarda hırsızlık olayını 22 yaşındaki E.F ile abisi 24 yaşındaki O.F’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelilerin çaldıkları araç ile birlikte İstanbul’da olduğu belirlendi. Bunun üzerine 6 Ekim günü çalıntı aracın ve şüphelilerin bulunması amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri İstanbul’a giderek aracı Küçükçekmece’de buldu. Polis araç hırsızlarının tekrar aracın yanına gelebileceğini düşünerek bahse konu yerde pusuya yattı. Bu sırada çalıntı araca yaklaşan 29 yaşındaki Enes B. Polisi fark edince kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamaca sonunda Enes B. polis ekipleri tarafından yakalanarak Çerkezköy’e getirildi.

ARACI KİRALAMIŞLAR

İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Enes B. daha sonra nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Enes B ifadesinde aracı hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerinden kiraladığını belirtti. Enes B. Savcılık soruşturmasının ardından serbest bırakılırken, polis hırsızlık şüphelisi O.F ve E.F’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10