Bu kez Çerkezköy'e gelmedi!

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere Tekirdağ'a geldi. Hastane ziyaretleri yapan Müezzinoğlu'nun Çerkezköy'de yeni yapılan Devlet Hastanesiâ??

Tekirdağ 8.10.2015 17:05:00 0
Bu kez Çerkezköy

Dün Tekirdağ’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu’nu Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası önünde Vali Enver Salihoğlu, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve protokol üyeleri karşıladı. Karşılama sonrasında Rektörlük makamına geçen Bakan Müezzinoğlu burada, Vali Enver Salihoğlu’ndan ve NKÜ Rektörü Şimşek’ten Tekirdağ  ve NKÜ Araştırma Hastanesi hakkında bilgi aldı.

ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Tekirdağ ziyareti kapsamında  NKÜ Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Bakan Müezzinoğlu, Namık Kemal Üniversitesi’nde ki programının ardından Tekirdağ Devlet Hastanesini ziyaret etti.

ÇERKEZKÖY’E GELMEMESİ YADIRGANDI

Sağlık Bakan Müezzinoğlu, hastane ziyareti sırasında hastalarla ve yakınları ile de görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu daha sonra Tekirdağ’dan ayrıldı. Bakan Müezzinoğlu’nun önceki ziyaretlerinde yeni yapılan Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne giderek incelemelerde bulunmasına rağmen, son gelişinde yapımı verilen sürede bir türlü tamamlanamayan hastane ile ilgilenmemesi dikkat çekti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10