Köy pazarı açılışına katıldılar

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul önceki gün Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile organik ürünlerin satışa sunulduğu Sarıpolat Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Gü

Malkara 12.10.2015 15:05:00 0
Köy pazarı açılışına katıldılar

Açılışa; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurga, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun ve CHP Malkara İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Celal Yılmaz ve Hıdır Kaya, Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Uysal, TEKPARK Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı, Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu ve Nuran Başkütük, STK Başkanları, Mahalle Muhtarları, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve Sarıpolat Mahallesi sakinleri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sarıpolat Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Ali Özçetin misafirlere hoşgeldiniz diyerek sözü Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a bıraktı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Sevgili Sarıpolatlılar ben ilk önce hepinize teşekkür ediyorum. Gerçekten yoğun bir emekle organize edilmiş bir köy pazarındayız bugün. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesinin hem daire başkanımızın hem de genel sekreterimizin çok büyük emekleri var, gayretleri var. Onlara da Malkara'ya yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum.

Tabi ki burada en büyük teşekkürü Büyükşehir Başkanı Kadir Albayrak hak ediyor. Gerçekten ne zaman Malkara ve Malkara'nın köyleriyle ilgili bir yatırım istesek Büyükşehir elini taşın altına ne zaman koyması gerekse Başkanımız hiç çekinmeden bize elinden geldiği kadar maksimum güç, maksimum kuvvet vererek bizimle beraber bütün mücadelelere giriyor ve umuyorum ki bunların hepsinden yüzümüzün akıyla sizleri memnun edecek şekilde döneceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.

İKRAMDA BULUNULDU

Ulaş Yurdakul'un konuşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı konuşmasında “Bizim Büyükşehir oluşumuzdan sonra Tekirdağ'ın ana vizyonlarından biri turizm vizyonu. Turizm vizyonunu ortaya koyduğumuz zaman Tekirdağ'ın Türkiye'de iki denizle komşu olan altı vilayetten bir tanesi. Bu durum turizmi de beraberinde getiriyor. Ama bir de kırsal turizm dediğimiz Agro Turizm, kırsal kesimde yaşayan insanların yaşam biçimlerini turizme sunduğu biçim. Eko Turizm ise aynı köyde tarımsal tabiat güzelliklerinin turizme sunduğu bir sistemdir. Böyle olunca da Sarıpolat bu sisteme tam uyuyor. Geldiğimiz noktada  ilk bugün Sarıpolat'ta bu işin adımını atıyoruz. Sarıpolat işin başlangıcı olacak. Bu projenin sahibi biz değiliz, projenin sahibi siz Sarıpolatlılar. Bu projenin hayırlı olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından program Köy Pazarına katılan misafirlere yapılan ikramlarla son buldu. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10