Kaymakam Kubilay'dan öğrencilere tablet

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Fatih Projesi kapsamında HFZ Anadolu Lisesi öğrencilerine tablet bilgisayar teslim etti.

Çerkezköy 13.10.2015 19:11:00 0
Kaymakam Kubilay

Önceki gün gerçekleşen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürü Yusuf Hayri, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okula gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyaret defterini imzalayarak öğrenciler ile sohbet etti.

“HERŞEYİ YAPARIZ”

Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “  Günümüzde gelişen teknoloji ile beraber bilgiye ulaşmak artık çok kolay. Bu teknolojiyi orantılı, dengeli kullanmak, başarının artırılması için kullanmak gerekir. Öğrencilerimizin daha başarılı olmaları için gereken her şeyi yapmaya hazırız. Bu teknolojik yenilik ile başarınızın perçinleneceğine inanıyorum” diye konuştu.

“ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Tablet dağıtımın ardından Fatih Projesi hakkında da bilgi veren Kubilay “  Fatih Projesinin birinci bileşeni olan Donanım Altyapısının İyileştirilmesi Bileşeni kapsamında 1. Faz ve 2. Faz kapsamında 951 adet akıllı tahta kurulmuş olup ilçemizdeki tüm okullarda artık akıllı tahta kullanılmaktadır. Donanım olarak da 35 adet okula A3 ve A4 yazıcı gönderilmiştir. Akıllı tahtaların alt yapı işlemlerinde 4 okulumuzun alt yapısı bitmiş olup diğer okullarımızın alt yapı çalışmaları devam etmektedir” dedi.

ÖĞRENCİLERE 766 TABLET DAĞITILACAK

Tüm okullarda tablet dağıtımın da devam ettiğini kaydeden Kubilay “Bugüne kadar toplamda 870 adet öğrenci tableti ve 170 adet öğretmen tableti dağıtıldı. 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde 2. Faz kapsamında da 766 öğrenci tableti ve 53 öğretmen tableti dağıtılacaktır” açıklamasında bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kubilay “ Çerkezköy’ün eğitimde marka bir kent olması için eğitim ile ilgili bütün konulara büyük ciddiyet ile yaklaşıyoruz. Fatih Projesi kapsamında dağıtılan tabletlerin, doğru kullanılması halinde öğrencilerin başarısı bir adım öne taşınacaktır. Tabletlerin dağıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, öğrencilere de başarılar diliyorum” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10