Oto fareleri tutuklandı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bir hafta önce Çerkezköy'de meydana gelen oto hırsızlığının faillerini yakaladı.

Çerkezköy 13.10.2015 19:17:00 0
Oto fareleri tutuklandı

4 Ekim günü İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi üzerindeki bir inşaata giren ve kapının önünde park halinde olan Murat A.’ya ait 59 TR 799 plakalı hafif ticari aracın anahtarını alıp araçla birlikte şüphelileri kayıplara karışmış, sonrasında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı arama çalışması başlatmıştı. Polis hırsızlık olayını Emre F. (22) ile ağabeyi Onur F.’nin (24) gerçekleştirdiğini tespit etti. Ekipler şahısları yakalamak için İstanbul Küçükçekme’de çalıntı 59 TR 799 plakalı araç önünde pusuya yatmış araç yanına yaklaşan E.B isimli şahsı kısa süren kovalamacanın ardından yakalamıştı.

EVLERİNDE YAKALANDILAR

Gözaltına alındıktan sonra Çerkezköy’e getirilen E.B isimli şahıs nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından sorguya alınmış, daha sonra da serbest bırakılmıştı. Çalınan araç da sahibine teslim edilmişti. Hırsızlık faillerini arama çalışmalarını genişleten ekipler, olayın Emre F. ve Onur F. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Şüphelilerin Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirleyen polis, önceki akşam iki şüpheliyi ikametleri önünde kıskıvrak yakaladı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan Emre F ve Onur F., devlet hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından sabah saatlerinde Çerkezköy Adliyesine getirildi. Şüphelilerin önceden de araç hırsızlığı ve uyuşturucudan sabıkalarının olduğu belirlendi. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Emre F. ve Onur F. kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çerkezköy cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10