Çorba çeşmesi yeniden akmaya başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Şubat ayı başında hizmete sunulan ve yaz döneminde bakıma alınan İkram Çeşmesi'nden yeniden her sabah çorba akmaya başladı

Çerkezköy 15.10.2015 16:24:00 0
Çorba çeşmesi yeniden akmaya başladı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Amfi Tiyatro yanında hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her sabah işe giden veya gelen işçiler, okula giden öğrenciler için sabah çorbasının ikram edileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro yanında yaz döneminin ardından yeniden hizmete açılan ikram çeşmesinde işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz sabah çorbalarını yeniden içmeye başladılar. Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle İkram Çeşmemizi yaz dönemindeki bakımın ardından yeniden soktuk” dedi.

HER GÜN ÇORBA AKACAK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ İkram çeşmesinde en geç 06.30’da çorba hazır olacak. Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar içebilecekler” dedi. Her gün çorba dağıtımının olacağını söyleyen Başkan Akay “Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içmeye devam edebilecek” dedi. Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını kaydeden Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özenin de gösterileceğini dile getirdi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10