"Ülkenin CHP'ye ihtiyacı vardır"

CHP Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili adayı Şerafetdin Terzi dün seçim çalışmaları çerçevesinde Çerkezköy'e geldi.

Çerkezköy 15.10.2015 18:30:00 0

CHP Tekirdağ Milletvekili adayı Şerafetdin Terzi dün Çerkezköy’deki seçim çalışmalarında ilk ziyaretini saat 14.00’te Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin’i ziyaret ederek başladı. Terzi 1 Kasım seçimlerinde CHP’nin iktidar olmasıyla birlikte muhtarlarında durumlarının daha da iyileştirileceğini söyledi.

“KOMEDİ GİBİ YÖNETİLİYOR”

Milletvekili adayı Şerafetdin Terzi beraberindeki partililer ile Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği,Kuzey Kafkas Derneği,Malatyalılar Derneği, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği ve Tekirdağ  Amasyalılar Derneğini ziyaret ederek dernek başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldi.Ankara’da yaşanan olaylara değinen Terzi “ Türkiye tarihinde ilk kez Başkentte böyle bir olayın yaşanması ülkenin kötü yönetildiğinin bir göstergesidir.Bunu artık tüm milletimiz açıkça görüyor.Kardeşlik ve barış için yapılan mitingde insanlarımız bambalandı. Son 13 yıldır ülkemizin iyi yönetilmediğinden bu olay yaşanmıştır. Son üç yıla kadar işid diye bir şey yoktu. Onu da türettiler.Bu barışa ve Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete ulusal yapıya konulan bir bomba idi.Hani nerede bizim istihbaratımız.nerede güvenlik birimlerimiz.Komedi gibi bir ülke yönetiliyor” dedi.

“CHP’YE İHTİYAÇ VARDIR”

Terzi “ Bu güne kadar başka partilere oy vermiş olabilirsiniz.Ama artık ülkenin kötü yönetildiğini görüyorsunuz. Gelin önce birlik ve Türkiye diyen CHP’ye sahip çıkalım. Bu ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı var.1 Kasım seçimlerinde oylarınızı CHP’ye istiyoruz. İktidar daha şimdiden yine ortaya bazı laflar atarak  iktidar olamazsa Haziran ayında  yine seçime gidileceğini ve birde  daha çok iktidarda kalabilmek içinde 2 rus uçağını düşürerek savaş çıkaracakları dedikoduları dolaşıyor. İşte 13 yıldır ülkeyi  kötü yöneten ve iktidardan  bir türlü ayrılmak istemeyen zihniyete artık dur zamanı geldi. Artık ülkemiz ve milletimiz zarar görmemesi için bundan kurtulmak içinde CHP’ iktidarına ülkemizin ihtiyacı var”

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10