Süleymanpaşa Belediyesi Hobi bahçeleri sahiplerini buldu

Süleymanpaşa Belediyesinin bahçesi olmayan ve tarımla uğraşmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirdiği hobi bahçesi projesinin kura çekimi Gençlik Merkezi binasında gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa 16.10.2015 16:58:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi Hobi bahçeleri sahiplerini buldu

Süleymanpaşa Belediyesi, kalabalık şehir yaşamı sürecinin artması ile birlikte giderek topraktan ve doğadan uzak kalan günümüz insanının en büyük hayallerinden birini gerçekleştirmek ve vatandaşların toprakla uğraşarak kendi ektiği ürünü yetiştirip tüketmek isteğinden yola çıkarak gerçekleştirdiği Süleymanpaşa Belediyesi hobi bahçeleri sahiplerini buldu. Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi binasında gerçekleşen kura çekimine Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir, encümen üyeleri ve hobi bahçesi sahibi olmak isteyen vatandaşlar katıldılar.

72 KİŞİ BAŞVURDU

Yapılan başvuru ve değerlendirme sonucunda hobi bahçesi sahibi olmaya hak kazanan Süleymanpaşalı vatandaşlar arasında kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimini vatandaşlar kendileri yaparken, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir kura ile hobi bahçesi sahibi olan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Hobi bahçesi projesi Süleymanpaşalı vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanırken 42 adet hobi bahçesi için 72 kişi başvurdu. Çekilen kura sonucunda 42 kişi asil 5 kişi yedek olarak belirlendi. 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10