Uzun aday olmayacak

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ikinci olağan kongresini yarın dernek binasında gerçekleştirecek. Yeni yönetimin belirleneceği kongrede mevcut başkan Rahmi Uzun aday olmayacağÄ

Çerkezköy 16.10.2015 17:24:00 0
Uzun aday olmayacak

Çerkezköy Ordulular Derneği Başkanı Rahmi Uzun Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek Pazar günü 11.00-14.00 saatleri arasında Gazi Osman Paşa Mahallesi Çolakoğlu Sokak’taki dernek binalarında ikinci olağan kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade etti. Yeni yönetimin belirleneceği olağan kongrede aday olmayacağını kaydeden Uzun “ En demokratik şekilde gerçekleşecek olan ilk olağan kongremize tüm Ordulu hemşerilerimizi bekliyoruz. Kongrede yeni yönetimin belirlenmesi amacıyla yapılacak olan seçimde üç adayın yarışması bekleniyor” dedi.

PAZAR GÜNÜ OLACAK

Seçilecek mevcut yönetimin üç yıllık çalışmalarının da masaya yatırılacağını ifade eden Uzun “ Faaliyetlerimiz ve odamız ile ilgili tüm raporlar, üyelerimizin bilgisine sunulacaktır. Yönetime talip olan adaylarımızın hazırladıkları listeleri, kongre saatine kadar mevcut yönetimimize teslim etmesi gerekiyor” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10