Azim ve kararlılık ile devam edecektir

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince, ilçe merkezinde çeşitle zamanlarda ikamet ve iş yerlerinde meydana gelen faili meçhul olaylar üzerinde yapılan titiz çalışmalar sonu

Çerkezköy 19.10.2015 18:52:00 0
Azim ve kararlılık ile devam edecektir

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.Sertan Topkaya, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek,Komiser Yardımcısı Mehmet Demir, Ramazan Akyüz ile Asayiş Büro Amirliğinde görevli polis memurları katıldı. Toplantıda teşekkür konuşması gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan “ Benim bu azim ve kararlılıkla çalışan personelim varken bu ilçede faili meçhul olay kalmaz” diyerek başarılarının devamını diledi. Konuşmanın ardından pasta kesilerek personele ikram edildi.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çerkezköy İlçe merkezinde yaşanan hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahısların tespit edildiğini ve şahısların yakalanması için çalışmaların aralıksız şekilde sürdüğünü kaydeden yetkililer “ 9 Ekim’de

Bağlık Mahallesi Muhtarlığında meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayı ile ilgili olarak Asayiş Büro Amirliğinin yaptığı çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını T.U isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiş, şahsın yakalanma çalışmaları devam ediyor. 21 Ağustos tarihinde Fatih Mahallesi Baki Sokak’ta bulunan depoda meydana gelen 1 ton plastik çapak, 1 adet spiral taşı ve çeşitli somon anahtarlarının çalındığı faili meçhul olayı ile ilgili yapılan çalışmada hırsızlık olayını şüpheli (S.K) isimli şahsın gerçekleştirdiği ve yakalama çalışmaları da devam ediyor. 4 Ekim tarihinde Gazi Osman Paşa Mahallesi Topçular Sokakta bulunan bir evde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren M.K isimli şahıs ile 2 Ekim tarihinde Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ayakkabı mağazasında meydana gelen hırsızlık olayını (İ.A) isimli şahsın yaptığı tespit edildi. İki şahsın da  yakalanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

17 Eylül tarihinde PTT binası önünde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren F.D ve R.C isimli şahısların kısa sürede yakalandığını kaydeden emniyet yetkilileri şahısların Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldığını, suça sürüklenen R.C isimli çocuğun ise ailesine teslim edildiğini kaydetti. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri GOP Mahallesi Barbaros Caddesi Meydan Plaza İş Merkezi’nde iki, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesinde bulunan kahvede, Gazi Osman Paşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesinde bulunan bir kahveden hırsızlık yaptığı belirlenen M.K isimli şahsın yakalandığını ve ceza evine gönderildiğini kaydetti.

“AZİM VE KARARLILIK İLE DEVAM EDECEKTİR”

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinin uyuşturucu ile mücadeleyi aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü kaydeden yetkililer “13 Ekim tarihinde durdurulan bir araç içersinde bir miktar uyuşturucu madde elde edilmiştir. Araç içerisinde bulunan diğer şüpheliler (Ö.A) ve (M.Y) şüpheli olarak ifadeleri alınarak adli mercilere sevk edilmiştir. İlçemiz genelinde genel güvenlik ve asayişin sağlanması faili meçhul olayların aydınlatılması ile ilgili çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10