Şehit çocuklarına Bayan Erdoğan'dan jest

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca başlatılan ve Halk Bankası tarafından desteklenen 'Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büy?

Tekirdağ 22.10.2015 15:13:00 0
Şehit çocuklarına Bayan Erdoğan

‘Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi' projesi kapsamında Tekirdağ’da da 3 Şehit çocuğuna dizüstü bilgisayarları hediye edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz ve Halkbank Bölge Koordinatörü Levent Nihat Güleç ekipleri ile birlikte Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, hediyeleri takdim etti. Evlerinde ziyaret edildikleri ve kişisel meseleleri ile de ilgilenildiğini belirten Şehit aileleri hediye bilgisayarlar için teşekkür etti.  Dizüstü bilgisayarlarını alan aileler “Devletimizden Allah Razı olsun. Bizleri hiç unutmuyorlar. Allah devletimize zeval vermesin. Şehit haberlerine çok üzülüyoruz, bu kan dursun. Terör istemiyoruz.” dediler.

BİLGİSAYARLAR EVLATLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz, “Bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, evlatlarımız Şehitlerimizin emanetidir, bilgisayarlar evlatlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Daha sonra gençlere 3 dizüstü bilgisayar tek tek teslim edildi.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10