175'inci müşteri doğum günü kutlaması sandı!

PTT'nin 175'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Çerkezköy Şube Müdürlüğü'nce çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Dün bu kapsamda PTT Şube Müdürlüğü, 175'inci mÃ

Çerkezköy 23.10.2015 16:08:00 0
175

Sıramatikten 175 nolu fişi aldıktan sonra bankoya geçmeye çalışan Nesrin Yamak isimli vatandaş personel tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Yamak, “Doğum günü kutlaması var sandım. Meğer ben 175'inci Müşteri olmuşum.”diye şaşkınlığını dile getirdi.

175'İNCİ YIL KUTLANIYOR

PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü, 175’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle dün çeşitli kutlama etkinlikleri düzenledi. İlk olarak 175’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’a ziyarette bulunduklarını belirten PTT Çerkezköy Şube Müdürü Sezai Zorba, “Ardından araç korteji düzenledik. Kutlamalarımıza bugün de şube müdürlüğümüzde devam ediyoruz.” açıklamasını yaptı.

175’İNCİ YIL DA 175’NCİ MÜŞTERİYE HEDİYE

Sabah 9.30’da  PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen ve birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Müdür Sezai Zorba, daha sonra kurumda çalışan bayan personellere çiçek verdi. Programda 175’inci yıl anısına, günün 175’inci müşterisine de Şube Müdürü Zorba tarafından çeşitli hediyeler verildi.

NESRİN YAMAK 175’NCİ MÜŞTERİ OLDU

PTT Çerkezköy Şubesi’ne havale için gelen Nesrin Yamak isimli vatandaş, sıramatikten 175 nolu fişi aldıktan sonra personel tarafından alkışla karşılandı. Bir anda gelen alkışlara şaşıran Nesrin Yamak, “Havale için geldim. Alkışları duyunca ne olduğunu anlamadım. Birisinin doğum günü kutlanıyor sandım. Daha sonra benim 175’inci müşteri olduğumu ve hediye kazandığımı söylediler. Çok mutlu oldum. Teşekkür ederim” dedi.

PTT’NİN HİZMET AĞI HER GEÇEN GÜN GENİŞLİYOR

PTT’nin hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunan Sezai Zorba, “PTT olarak tüm bankacılık işlemlerini yapıyoruz. Halkımıza ayrıca 1’inci sınıf kargı hizmeti de sunuyoruz. Bunun yanında altın alım satımı da yapıyoruz. Hizmet ağımızı her geçen gün daha da genişletiyoruz. Özellikle bankacılık hizmetlerinde personelimizle gönül birliği içinde halkımıza en iyi şekilde hizmet sağlıyoruz” diye konuştu.

7 ŞUBE’DE 66 PERSONELLE HİZMET VERİYOR

PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü olarak Kapaklı ve Çerkezköy’de 7 şube 2 acentede 66 personelle hizmet verdiklerini kaydeden Müdür Zorba, “İnsanlarımızın kuyruklarda beklememesi için şube sayımızı her geçen gün artırıyoruz” dedi.

PTT OLARAK 7 BANKANIN İŞLEMLERİNİ YAPIYORUZ

PTT’nin büyük bir kurum olduğuna vurgu yapan Sezai Zorba, “PTT artık çok büyük bir şirket. Günümüzde her banka kendi işlemlerini yaparken, PTT olarak bizler 7 bankanın işlemlerini yapıyoruz. Hizmetlerimizi çok daha ileri götürmek için büyük gayret gösteriyoruz.”diye konuştu.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10